LINDT : WEINACHTS MIX: KARÁCSONYI VÁLOGATÁS


Mára is jutott a cukiságból. Ezúttal is még maradunk a Lindt-nél.


A doboz szín és mintagazdagsága vetekszik a Smarties legutóbb bemutatott Winterspass termékével.
Úgy tűnik a németek szeretik a már-már giccses kivitelezésű karácsonyi csokikat.


Mint kint, úgy bent. Talán a rózsaszín hiányzik, de amúgy a paletta összes színét belezsúfolták ebbe a kis dobozba.


4 féle csoki van, különböző töltelékekkel, merthogy mindegyikben van valami krém.
Így, hogy tegnap a Lindt Hello válogatás kapcsán megállapítottam, hogy leginkább a sima csokijuk a jó, annyira nem örülök, de hátha itt érnek meglepetések...


A Karácsony Manókat ábrázolták egyedül figuraként, mégha csak félformában is.
 Ezekből 8 db jutott. 3 rénszarvast, 2 festékes palettát, 3 pedig egy süni fényképét tartja a kezében. Ez utóbbit nem nagyon értem. (?) Kapott már gyerek valaha fényképet süniről Mikulásra /Karácsonyra???

Maga a csoki is érdekes. Mert mintha belül egy állat rajzolódna ki. Sajnos, erről normális képet nem tudtam készíteni, de olyan, mintha a rénszarvas vagy itt is a németek álltal annyira kedvelt karácsonyi nyúl elevenedne meg.(?) Mindenesetre a külsőleg ábárzolt Manókra egyáltalán nem hasonlít.

A belsejében mintha mogyorós krém lenne.Szerintem a tegnapról megismert "crunchy nougat" van ebbe is tölve, merthogy vannak benne ropogós elemek is. Mint ahogy ott, itt sem karakteres a mogyoró íze, és édesebb is a kelleténél. Ez még mindig nem jó.


Ellenben a holdas fehér golyóba rejtett vaníliás krém mennyei. Már külsőleg is érezni rajta enyhe égetett cukros hatást, ami az ízben is megjelenik a nagyon tejes íz mellett.
Ez finom! Úgy tűnik a Lindt a mogyorós krémmel nem, de a tejes töltlékekkel jól bánik.


Még szerencse, hogy ezt leírtam, mert megint egy mogyorós csoki jön.
Bár ebbe nincs ropogós adalék és talán nem is annyira édes, mint az előző, de ez sem jó.
Tulajdonképpen az jutott eszembe, hogy anno a Lindt egész mogyorós csokija sem ízlett. Ott is rajtahagyták a mogyoró héját, és szerintem ebbe is úgy darálták le, hogy nem tisztították meg.


A végére a macis, sima, tömör tejcsokigolyó maradt. Érdekes, de ebben a koncentrátumban a sima csoki sem annyira finom. Vékony figurának tökéletes, de így már túl sok a jóból. A maláta ebben a mennyiségben már inkább elviszi a csokis jellegét. De az is lehet, hogy az utóbbi 3 napban már annyi Lindt csokit ettem, hogy elvesztette a varázsát.

Bár még van egy Lindt termék, de arra jöttem rá, hogy ez annyira nem is nagy szám, mint amennyire drága.
A sima, vékony tejcsoki tényleg finom, az talán meg is éri az árát és a tejkrémes csokik is jók, de a mogyoróval egyáltalán nem tudnak bánni!


MÉG TÖBB KÉP A TERMÉKRŐL:



MÉG TÖBB LINDT CSOKIFIGURA KÉPEKBEN:







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések