PATESSERIE MATHÉO: BISCUIT MIX: KEKSZVÁLOGATÁS

Újfent egy kekszválogatást nézünk meg. A Gunz gyár termékeivel még 2012-ben sokat találkozhattatok, főleg csokikkal. Ideje, hogy egyéb nasijaikkal is foglalkozzunk.


Zacskója eléggé figyelemfelkeltő. Mint láthatjuk, minden jóban részünk lesz a nápolyitól kezdve a csokis és nem csokis, lekváros kekszekig.


A zacskó kellően meg van pakolva: 400 g-nyi nasi várja, hogy befaljuk őket.


Ha kibontjuk, annyira nem csilivili a helyzet, mint a grafikán. A széttört kekszek morzsája beborítja a csokis részeket és ettől elveszették a fényes felületüket:( Így eléggé sápkóros látványt nyújtanak.:(



A formavilág valóban eléggé változatos. Három nápolyi van: csokis talpú csíkokkal, natúr és csokival bevont. Mindegyik vaníliakrémes. Állagukkal nincs baj, jól ropognak. A vanília ízt viszont nem nagyon érezni, csak azt hogy édesek; kicsit jobban is, mint kellene. Ez egyedül a csokibeonatosnál nem zavaró, mert azt az étcsoki némileg kompenzálja.
A kekszek mindegyikének nagyjából ugyanaz az íze és állaga is. Szerencsére ezek nem annyira édesek, mint a nápolyik, de egy kicsivel több íz elfért volna bennük.
Átlagos, ehető termék, de semmi érdekes nincs benne.


Összetétel: búzaliszt, növényi zsír, cukor, csoki 8%, glükóz szirup, ribizli töltelék, búzakeményítő, teljes szójaliszt, térfogatnövelő, aroma
Kakaótartalom 35%

Tömege: 400 g

30 g 150 kcal

Gyártja: Gunz, Németország

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések