ALGIDA: BIG MILK CHOCO ZEBRA
Folytatom a jégkrém körképet. Ezúttal egy igazán cuki darabbal:)))
Annyira imádnivaló ez az egész dobozt betöltő vagány zebra!
Ebből a szériából van még papagájos, ami gyümölcs ízű, párducos, ami pedig kekszdarabos.
Aki a jégkrémbe applikált zebrát remél, csalódni fog. A képet megnézve, nyilvánvaló, miért így nevezték el.
Vanília-tejszín ízű jégkrém csokoládés (2%) kakaós szósszal (14%). Ebből az következik, hogy a csoki leginkább csak díszítőelemnek van. Így lehet a hagyományos vaníliás jégkrémet jól eladni!
Egyébként ízben, állagban semmi különös. Hagyományos vanília jégkrém, néhol kakaós ízzel. Finom, de nyilvánvaló, hogy a csomagolás sokkal extrább, mint a tartalom.
Összetétel: sovány tej 63%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, kókusz olaj, zsírszegény kakaópor, tejsavó-készítmény, tejpor 0,5%, stabilizátorok, emulgálószerek, kakaómassza, sovány tejpor, aromák, vajolaj, kakaóvaj
Tömege: 230 g/ 450 ml
100 g 160 kcal
Ára: kb.550 Ft
Gyártja: Unilever UK
MÉG TÖBB ALGIDA JÉGKRÉM KÉPEKBEN:
DRACULA:
Doboz méretei: magassága 11 cm, tetején az átmérője: 10 cm |
Annyira imádnivaló ez az egész dobozt betöltő vagány zebra!
Ebből a szériából van még papagájos, ami gyümölcs ízű, párducos, ami pedig kekszdarabos.
Aki a jégkrémbe applikált zebrát remél, csalódni fog. A képet megnézve, nyilvánvaló, miért így nevezték el.
Vanília-tejszín ízű jégkrém csokoládés (2%) kakaós szósszal (14%). Ebből az következik, hogy a csoki leginkább csak díszítőelemnek van. Így lehet a hagyományos vaníliás jégkrémet jól eladni!
Egyébként ízben, állagban semmi különös. Hagyományos vanília jégkrém, néhol kakaós ízzel. Finom, de nyilvánvaló, hogy a csomagolás sokkal extrább, mint a tartalom.
Összetétel: sovány tej 63%, glükóz-fruktóz szirup, cukor, kókusz olaj, zsírszegény kakaópor, tejsavó-készítmény, tejpor 0,5%, stabilizátorok, emulgálószerek, kakaómassza, sovány tejpor, aromák, vajolaj, kakaóvaj
Tömege: 230 g/ 450 ml
100 g 160 kcal
Ára: kb.550 Ft
Gyártja: Unilever UK
MÉG TÖBB ALGIDA JÉGKRÉM KÉPEKBEN:
DRACULA:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése