MAGNUM SILVER

Ez a jégkrém a Magnum 25. szülinapjára készült, bár eddig én csak ezüst lakodalomról hallottam.
Alkalomhoz illően egyszerű, de nagyszerű csomagolást kapott: fényes ezüst papírt hologram mintával.


A termék elfogyasztása kapcsán nemcsak az ízek élvezete lesz osztályrészünk, hanem az a megnyugtató érzés is, hogy barátai vagyunk az esőerdőknek.:)


Mint kívül, úgy belül is! Ezüst színt kapott a burkolat is, ami elég izgalmas jelenség, a pálcikába pedig belevésték a 25-ös számot.

Itt az ideje, hogy megnézzük pontosan mit is írnak a termékmegnevezésben:

Marc de Champagne-os jégkrém Marc de Champagne-os szóssszal (7%) tejcsokoládéval bevonva (24%) és ezüst színű bevonómasszával (5%) borítva.
Kérdés az, hogy a maradék 64% miből van?


Illata kívül egyáltalán nincs, belül sem sokkal több. Ha nagyon beleszippantunk, enyhe must-szerűséget érezhetünk.
Ízét tekintve sem lesz nagyobb élményekben részünk. Persze lehet, hogy azért vagyunk elégedetlenek, mert  tudat alatt eleve nagy elvárásokkal álltunk neki, hiszen azt gondoljuk, hogy ha már jubileumi kiadás, akkor ez csak valami nagyon különleges lehet. Sajna nem az!
Először is egyáltalán nem alkoholos. Itt-ott felsejlik némi fehér szőlő és-mustos jelleg, de mire észrevesszük, már tova is illant. A csoki jó ropogós, és mivel ennek van a legintenzívebb íze, gyakorlatilag ez határozza meg az egész jellegét. Amúgy a tejcsokin lévő szürke réteg csak dizájn elem, jelentősége nincs sok.
A fehér rész lágy,krémes, de annyira semleges és unalmas, hogy evés közben az is eszembe jutott, hogy én ezt most rögtön abbahagyom, mert ettől nem érdemes egy dekát sem hízni!
Legalább egy kis vanília aromával felturbózhatták volna!!!
Tavaly ettem Magnum Pinket, annak sokkal alkoholosabb íze volt. (ez nem került fel a blogba) Mondjuk az sem ízlett! Konkrétan emlékszem, hogy annak meg dohos/avas, hordó íze volt.
Úgy látszik, nálam eddig csak a klasszikus Magnumok a nyerők!


Összetétel: sovány tejpor, cukor, növényi zsír, víz, kakaóvaj, kakaómassza, tejsavó-készítmény, glükóz szirup, vajolaj, Marc de Champagne tönkölypárlat 0,7%, fruktóz, emulgálószerek, színezékek, karamellizált cukor szirup, aroma
alkoholtartalom 0,5%
Rainforest Alliance tanusított

Tömege: 86 g/100 ml

Gyártja:Algida, http://www.algida.hu/hu_hu/

VIDEÓ A JÉGKRÉMRŐL:


MÉG TÖBB ALKOHOLOS JÉGKRÉM:
CHERRY QUEEN

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések