PAPAGENA: COCONUT BALLS: EPERKRÉMMEL TÖLTÖTT KÓKUSZOS GOLYÓ

Ma a Raffaellonak egy tovább gondolt változatát mutatom be nektek. A kókusz és eper kombinációja igazán érdekes és nem mindennapi, ráadásul még a doboza is nagyon ki van találva. A kókuszból kiömlő tejzuhatag a belecsobbanó kókuszgolyóval...hahhh...




A dobozban 15 db golyóbis található. Nem olyan hófehérek, mint a képen, mert a benne lévő rózsaszín krém átüt az ostya falán, így megszínezi alulról a kókuszt. Plusz nem is olyan nagyok. Ha felidézzük a Raffaello méregtét, kb. annak a 3/4-e. Körbe mérve 8,5 cm.
Illata viszont mennyei!!! Intenzív eperpuding és kókusz keveréke.




A termék belsejéről azt állapíthatjuk meg, hogy nem annyira rózsaszín, mint a képen, de ez cseppet sem zavarjon, mert így egyértelműen közelebb van a valósághoz. Még apró piros pöttyök is vannak benne, ez valószínűleg az az 1% valódi eper, amit beletettek. Nagyon finom; a kókuszreszelékkel remek párost alkotnak. Csak az ostyával van bajom, az nem elég roppanós, kicsit megszottyadt a krémtől, de szerencsére a terméknek csak egyharmadát teszi ki, így jelenlétét csak akkor vesszük észre, ha kimondottan erre koncentrálunk.

Összetétel: töltelék 55%: cukor, növényi zsír, savópor, tejpor, eper 1%, aroma, feketeribizli és fekete karotta koncentrátum
kókuszreszelék20%
búzaliszt, növényi zsír, cukor, tejpor, tejsavópor, térfogatnövelő, tojássárgája por,só, aroma, vanília

Tömege: 120 g, 15 db golyó

Gyártja: Gunz, Ausztria

PAPAGENA CREAMY LEMON BALLS

MÉG TÖBB EPRES NASI:
BÁLNA ALAKÚ JÉGKRÉM EPRES-VANÍLIÁS
PUZZLE EPER ALAKÚ CSOKI EPERKRÉMMEL
SCHOGETTEN EPRES-JOGHURTOS
ROPSTAR EPRES ROPI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések