MILKA 18.: CHIPS AHOY!: KEKSZES-CSOKIDARABOS TEJCSOKI

Végre itt a legújabb Milka, a Chips Ahoy!.Az Oreo után a második legkeresettebb keksz Amerikában. Rengetek változata van : (mint ahogy az Oreonak is, csak nálunk eddig még nem sok ismert belőle) töltött, karamellás, mentás...stb (képek itt)
Lássuk, hogyan működik a Milka csokival.



A tábla a hagyományos nagyobb kockás külsőt kapta. Nem annyira látványos, mint az Oreos volt, de, ha nagyon meresztjük a szemünket, egy-két fehér foltot felfedezhetünk. Ezek feltehetően a kekszdarabok.


A hátulján néhol egy dudor megjelenik, de semmi izgalmas.


Mint látható, akárcsak az Oreo darabkákat, ezt a kekszet is tejkrémbe ágyazták, bár a végeredmény nem lett annyira látványos. Vannak benne csokicseppek, de a krém annyira beborítja, hogy nehéz őket beazonosítani.
Illata meglepett! Intenzív csokisra számítottam, ehelyett, míg szét nem törjük semmi, utána pedig leginkább pirítós v. kétszersültre emlékeztető felleg tör elő. Íze kellemes. A csokidarabokat nem nagyon érezni, de a keksz ropogós, a krém pedig jó puha és ennek a  kettőnek a kombinációja mindig nyerő. Szerintem nem sokban különbözik az Oreostól.

Összetétel: keksz 12%, tejkrém 39%,
cukor, pálmazsír, kakaóvaj, tejpor, kakaómassza,tejszín-por, mogyorómassza, vaj, búzaliszt, térfogatnövelő, glükóz-fruktóz sziurp, aroma,só,szójalecitin

Tömege:100g, 565 kcal

Gyártja: Mondeléz International

MÉG TÖBB KEKSZES MILKA:
OREO
LU
SIMA KEKSZES
TUC

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések