EISPRO PEARL: PEAR-YOGHURT: JOGHURTOS-KÖRTÉS JÉGKRÉM

A körte is olyan gyümölcs, amit az édességipar nemrégiben fedezett fel magának. Nemcsak csokiba, de kekszbe, és mint látjuk, jégkrémbe is beleteszik. Lássuk mennyire jó, hogy ez így van:)))



Csomagolásának eleganciát kölcsönöz a tetejére és aljára rajzolt ezüst színű inda kompozíció, mindemellé szép zöld színt is választottak. Első benyomásra nagyon ígéretesnek tűnik, nemde?



Kibontás után a már jól ismert csokival bevont jégkrémformával találkozunk. Illata nincs.

Méretei: 11*5 cm, 2,2 cm vastag, körbe mérve: 15,5*25,5 cm


A belseje már sokkal izgalmasabb. Jól mutatnak a fehér jégkrémben a körkörös citromsárga vonalak, melyeket keretbe foglal a fekete csokibevonat.

Termék pontos megnevezése: Körte gyümölcsjégkrém és körte ízű joghurtos jégkrém körtedarabokkal (5%), bevonva ecuadori kakaómasszával készült étcsokoládéval (26%), melynek kakaótartalma legalább 74% , cukorral és édesítőszerrel

Ebből a hosszú megnevezésből kitűnik, hogy igen összetett termékről van szó.

Ízét leginkább az intenzaív keserű kakaó adja. Annyira, hogy a joghurtos részt teljesen elnyomja és a körte is csak néha-néha tud felvillani. Akkor viszont elég érdekes a keserű-savanyú kettőse.
Ha jobban szeretnénk érezni, milyen is a körtés jégkrém, kóstoljuk meg csoki nélkül, akkor közelebb kerülünk hozzá.
Amúgy a csoki jó ropogós, a jégrkém része pedig kellően krémes.

Ezt nem az édesszájúaknak találták ki! Étcsoki-kedvelők előnyben!

Összetétel:
tejsavókészítmény, kakaómassza, curkos, sovány joghurt 11%, körte 9%, növényi zsít, glükóz szirup, citromlé koncentrátum 2%, sovány tejpor, kakaóvaj,növényi rost, vajolaj, alamalé koncentrátum, szorbit, színezék, vanília kivonat, stabilizátorok, étekzési sav, aroma, stabilizátorok

Tömege: 85g/120 ml

Gyártja: Eispro Kft. , Törökbálint, http://www.eispro.hu/

MÉG TÖBB EISPRO:
LIME-YOGHURT
HAMSTER
EISPRO: ZOO
EISPRO: CHERRY QUEEN
LUNA:ÁFONYÁS JÉGKRÉM TÖLCSÉRBEN
GOOOL

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések