NESTLÉ 16.: SMARTIES CSOKIFIGURÁK 2.


Akinek nem volt elég a korábbi Smarties figura özön, most kap még 3-at. Lassan már tényleg lefedem az egész palettát, de azért még így is van, ami kimaradt. Sebaj, majd jövőre sorra kerülnek.
(Jövőre, veled, ugyanitt:))


Itt látható felöltöztetve az a pingvinke, ami a nagy figurában pucéran volt. A belseje viszont ugyanúgy néz ki, és ebben is 6 db cukorka található.
A csoki sem lett jobb, de most már annyit ettem, hogy kezdek immunissá válni a fura mellékízre, sőt a krémes állagát kimondottan megkedveltem!




A rénszarvas, annak ellenére, hogy egy fél fejjel magasabb a pingvinnél, szintén 21 g-os. Itt az anyagot a magasságba és nem a szélességbe fektették. Aranyszínű csomagonak igazán üdítő eleme lehet, helykitöltőnek mindenképpen alkalmas.
Sőt, most szállt meg az ihlet, hogy az ajándékos blogba csináljak egy csupa arany Mikulás csomagot...




"Megnyúzott" változata is szépen mutat. Itt is kidolgozták a figurát. Belseje 7 drazsét rejt.





Végére hagytam a legvagányabbat, ami ugyan már Szilvesztert idézi, dehát nálunk nem jellemző, hogy még újévre is ajándékot vegyünk, így marad bónuszként, mindazoknak, akik becsülettel végignézték az összes Smarties figurát:)))




Hátulra is jutott egy négylevelű lóhere, így most már tuti, hogy a siker nem marad el!


Míg kívül egy  helyes, vidám malackát ismerhetünk meg, addig belül egy kimondottan visszataszító lénnyel van dolgunk.  A hegyes füle és a sunyin kiforduló hosszúkás szeme, gunyoros mosolya a hideglelést hozza rám. Ha jobban megnézzük a "kezét",  az is inkább patára, semmint cuki husos lábacskákra hasonlít. Összességében olyan, mintha az ördögöt formázták volna meg. Brrr...
Na, szép lenne, ha ez hozna nekünk szerencsét 2017-ben!



Tömege (60 g) a másik kettőhöz képest majdnem háromszor nagyobb, ennek ellenére a drazsék száma csak  a duplája, 13 szem.

MÉG TÖBB SMARTIES:

ÓRIÁS GÖMBTÉLAPÓ
TEJCSOKI SMARTIES DRAZSÉVAL
HÓEMBER, TERHES PINGVIN,MINI MIKULÁS FIGURA
WINTERSPASS

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések