NESTLÉ 12.: SMARTIES FESTIVE SHARING BLOCK : SMARTIES-OS TEJCSOKI


A Smarties sosem tartozott a kedvenceim közé, de a karácsonyi figurái nálam a top háromban vannak, és mivel táblás Ünnepi csokikínálatból nem bővelkedünk, ezért azt a keveset, ami van, nem árt megismerni. Jól mutat egy-egy ilyen darab az ajándékkosárban vagy a Mikulás zacsiban.


Szerintem azért vonzódom a sötétkék csomagoláshoz, mert a Karácsony este fényeit idézi meg.
Ezért szerettem a Szerencsi Adventi kalendárium dobozát is. (Sajnos, ott csak a dobozt...)
Amúgy, ha ez a zokni nem lenne rajta, simán elmenne egész évben.



Belseje sem túl ünnepélyes. Semmi karácsonyfa, száncsengő, csingiling, csak betűk és feliratok.  A tejcsoki illata is klasszikus, átlagos. Csupán egy-két piros foltocska utal arra, hogy van benne valami. (...de biztosan nem Vágó István...) Ha történetesen kibontáskor nem ez az oldala lett volna elől, megijedtem volna, mert a hátulja szűz, akár a frissen hullott hó.


A drazsék mennyiségét sem vitték túlzásba. Van, hogy egybe kettő is jut, de bizony van olyan kocka, amibe semmi. Akkor is főleg pirossal találkozunk, úgy látszik, zöld festékből kevesebbet szereztek be. Pedig ez utóbbi szín az alap készletben is szerepel.

Ami jó benne, hogy a tábla vastagabb az átlagnál (nem 90 g/100 g, hanem 120 g) ezért egy kockából is lehet érezni az ízét. Ami nem éppen kimagasló, de ehető.



Összetétel:
cukor, teljes tejpor, tejsavópor, növényi zsírok, vajolaj, sovány tejpor, búzaliszt, napraforgólecitinek, rizskeményítő, gyümölcs-és zöldségsűrítmények, fényezőanyagok, természtes vaníliaaroma, invertcukor-szirup

Tömege: 120 g

100 g 530 kcal

MÉG TÖBB SMARTIES:

GÖMBMIKULÁS
HÓEMBER, NAGY PINGVIN,MINI TÉLAPÓ
ÚJÉVI MALAC, RÉNSZARVAS,MINI PINGVIN

képekben:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések