TÜNDÉRKERT: WASABIS MOGYORÓ

Ez a csomagolás enyhén csicsás. Bár nagyon bájos az angyalkának öltözött kislány, de alatta ez a színes gyümölcshalom már kicsit túlzás. Ha jól emlékszem régen a kislány nem volt, de már akkor is bajom volt a lila-zöld színkombinációval...

Végülis a belső tartalom sokkal fontosabb, nemde?


38 egész mogyit sikerült megszámlálnom. Színre, illatra,állagra, ízre teljesen olyan, mint a Chio Crispers. Legalábbis én nem érzek egetrengető különbséget. Egyébként finom.
Igaz semmi olyan nincs benne, amitől ne lenne jó. Pörkölt mogyi, ropogós tésztaburkolat, és egy kis extrémitás, amit a wasabi ad. Bár igaz, hogy nincs feltüntetve, hogy hány %-nyi van benne. A Chioban, 0,08 % volt. Szóval lehet, hogy ebbe sincs több és amitől erős az is mezei torma, de a végeredmény számít. 

Árban viszont a Chio fogyasztóbarátabb. Abból  70g 160 Ft körül van, ebből pedig 80 -ot 220 Ft-ért vettem. (Chio csomagolásban is erősebb.)

Összetétel: pörkölt héj nélküli mogyoró 35%, savanyúságot szabályozó anyag, wasabi, rizsliszt,búzaliszt,cukor,pálmaolaj,só,szójaszósz,dextrin, búzakeményítő, 

Gyártja: Tündérkert Trading Kft. Mórahalom, www.tunderkert.biz

Tömege: 80g

100g 514 kcal

Még több wasabis rágcsa:

Chio Crispers
XOX wasabis kukoricapehely






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések