DOBOZOS NASIK 18.: GRIESSON: CSERESZNYÉS PISKÓTAKORONGOK FEHÉRCSOKIVAL

Csodálkozom, hogy a Griesson itthon még nem ismert márka. A céget a Lambertzhez tudnám hasonlítani. Mindenféle finom kekszet gyártanak.

Én most egy zselés piskótakorongot választottam.

Az alaptermék maga nem ismeretlen számunkra, hiszen hasonlót készít a Milka, Győri Keksz, Tesco is. A különbség csupán az ízvilágában van. Míg nálunk főként a narancs, málna,eper terjedt el, addig ők cseresznyés, vérnarancsos és áfonyás változatot készítettek.

cseresznyés piskótatallér
A kivitelezése is eltér a hazaitól.Nem spóroltak a sütikkel, 300g-nyit tettek ebbe a nagy dobozba.(18*11,2 cm, 5,5 cm magas)


Ha kibontjuk két rollnit találunk becsomagolva. Minkettő 12 db tallért tartalmaz. 1 db tallér 5,5 cm átmérőjű, és 0,6 cm magas. Ez viszont kisebb, mint a "miénk".


Illata számora elég érdekes, ugyanis én nem cseresznyét, hanem marcipánt vélek felfedezni. (???)
A piskóta kicsit ropogós, nem az az első falatra szétesős fajta. A zselé kicsit savanykás. A felső bevonatnak különösebb íze nincs, csak édes. Egy baja van, hogy nem ropog, inkább krémes állagú.De szerencsére a csoki csak a szádban olvad nem a kezedben:)
A három rész együtt viszont nagyon jól kiegészíti egymást. Határozottan kellemes élmény az elfogyasztása.

Termék pontos megnevezése: Tojásos piskóta cseresznye töltelékkel (55%), fehércsokival (16%),fekete csokival (3%)

Összetétel: cukor-glükóz-fruktóz szirup, cseresznye lé koncentrátum (10%),liszt, kakaópor, vaj, tojás (6%),sovány tejpor, növényi zsír, kakaómassza, búzakeményítő, pektin, szójalecitin,tápióka keményítő,természetes aromák, természetes vanília aroma, só

Tömege: 300g: 2*12 db sütemény

100g 384 Kcal

Gyártja: Griesson-de Beukelaer, www. giresson.at v. griesson.de

VIDEÓ A TERMÉK MÁLNÁS VÁLTOZATÁRÓL:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések