DOBOZOS NASIK 19.:HEINDL: WIENER NOUGAT

Mára egy igazán extra nasi vár ránk. Ha ilyet kapunk valakitől, akkor csak annyit tudunk mondani:  hűha!!!!!!, aztaaaaaa!!!!!!!!! Wow!!!!!!!!
A doboz igazán méretes: 36,5 cm hosszú, 21 cm széles, 3 cm magas, körméretei: 81 cm és  50 cm

Mindezek mellé még arany színű is. Nincs túlcsicsázva, szép letisztult , elegáns. Igazi ajándéknak való darab!

A Heindl és a Heidel nem tévesztendő össze. Előbbi osztrák, utóbbi német cég. De mind a ketten az édességiparban tevékenykednek. A termék palettájuk azonban eltér. A Heindl főleg dobozos desszerteket, pralinékat gyárt, a Heidel pedig főként a gyerekeket célozta meg hercegnős,kalózos, focis édességekkel.


A dobozban 6 féle nugátot találhatunk: kávés (kocka kávészemmel), extra mogyorós (krikszkrakszos-bal szélső), mandulás (mandulaszemmel a tetején, balról a 2.), kekszdarabos (3 vonalas-jobb szélső),  prémium minőségű (becsomagolt, jobbról a 3.) és  light nugát (jobbról 2.) változatot.

Kinyitása után már csak egy bordó hullámpapír választ el a praliné kavalkádtól.

Tátátátááááááááááááááá! Kár megbontani ezt az egységet, dehát, ha csak gyönyörködünk benne, a végén még megromlik:))))))


Ha kettétörjük a csokikat, akkor láthatjuk, hogy a belsejük, némi színárnyalattól eltekintve, ugyanolyan. Van kicsit viládosabb, kicsit sötétebb, de gyakorlatilag ugyanaz a finom mogyorós krém van benne. Hol kis kávéval, hol még több mogyoróval, hol egy kis mandulaaromával, hol pedig ropogós kekszdarabokkal.
Alapvetően nem tudnék egyet kiemelni, amelyik ízben vezető lenne, mindet imádom az első perctől kezdve. Még a kávés is bejön, mert épphogy csak kicsit érződik rajt az aromája, nem "keseríti meg az életünket." Ja, és gondolhatjátok, hogy milyen lehet ennyi mogyorókrémes csokinak az illata...!!!!!!!!! Még több wow és aaaaaahhhhhhhhh!

Minden ízből 5-5 db van, kivéve a szuper, becsomagolt nugátot, amiből sajnos csak 4-et adtak.

A képek nem lettek túl jók, a vaslóság ennél sokkal lélegzetelállítóbb!!!

Tömege: 355 g, 29 praliné

Összetétel: teljes tejpor, cukor, kakóvaj, kakaómassza, szójalecitin, mogyoró, mandula, tejszín por, kávé, vajzsír, keserű mandula aroma

Gyártja: Walter Heindl Ges. m.b. H, Ausztira-Bécs, http://www.heindl.co.at/







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések