SZLOVÁK NASIK 8.: BOMBI: SZÍNES HABMACIK (PANDAMACI)


Máris imádnivaló, nemde? Nem lehet nem mosolyogni, midőn ezt a csomagolást meglátjuk!A boldog rózsaszín maci és ez a nagyon narancssárga szín együtt igazán örömteli párosítás.

Ha valakinek ismerős a Bombi név, az nem véletlen. Ők gyártják az elefántos, csokiba mártott mézes puszedliket is. Gumicukorból eddig 3 féle készül: "hagyományos" gumimaci, ez a habcukor és van egy savanyú gyümölcsös változat. Ez utóbbi zacsija is jópofára sikeredett. (Bombi sour)


 Juuuuuujjjjj,de cuki!!! Sok-sok színes, illatos pöttöm mackó, ami a hasát fogja és láthatóan nagyon vidám:))

1 maci 2*1,3 cm (ez a legszélesebb pontja), és a körméreti:6*5 cm, szóval tényleg aprócska. Ennek ellenére részletesen ki van dolgozva, még a mini ujjacskák is kivehetőek:)

A sötétrózsaszín feketeribizlis, a világosabb meggy,a citromsárga nekem barackosnak v. mangósnak tűnik, de semmi esetre sem narancsos (mondjuk a felsoroltak közül az összetételnél egyik aroma sem szerepel, van helyette viszont málna és zöldalma))), a zöld citromos. Nekem egyébként ez utóbbi a kedvencem.

Összefoglalva: csak természetes aromákat és színezéket tartalmaz, igazi gyümölcslével készül, jó puha, zabálnivaló.

Összetétel: cukor, glükóz szirup, zselatin,tejsav,citromsav,almasűrítmény 1,2%, glicerin, természetes aromák: citrom,feketeribizli,meggy,málna, színező sűrítmények: alma,feketeribizli,retek,csalán,spenót,fekete répa,fényesítő: karnauba viasz

Tömege: 80g

Ára: a honlapjukon 139 Ft, de én netről rendeltem és ott csak 109  Ft volt (???)
Akár így, akár úgy, ár-érték arány maximálisan rendben van

Gyártja: I.D.C.Holding Szlovákia: Bratislava, www.idcholding.com v. idchungaria.hu



MÉG TÖBB GUMICUKOR MACI KÉPEKBEN:

JUICEE GUMME BEAR BERRIES:




Még több állati nasi :
Haribo dinok
Argenta Surf tejrudak
Yumi cápák
Lotus Zebra süti
















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések