TROLLI PLAYMOUSE

Ma ismét egy vidám nasiról lesz szó. A Haribo egerei tavaly már szerepeltek a blogban. Amik, bár cukik voltak, ízüket és állagukat tekintve alulmaradtak. Kíváncsi vagyok, a Trolli habegerei mennyiben különböznek:)))



Huhhh! Míg a Haribonak egyszerű rózsaszín és fehér egereik vannak, itt vidám színkavalkáddal találkozunk. Érdekes megoldás, hogy az egér része habcukorból, viszont a farka gumicukorból van.Eddig többnyire a hab-és gumicukor kombinációk egymásra rétegezve jelentek meg, itt pedig rendhagyóan ilyen kreatív formában.


Nem jó megfogni őket, mert nagyon ragacsosak. Egymás mellé téve, azt állapítottam meg, hogy ennyi szín nekem már túl sok! És nem is passzol össze a két fajta gumicukor ebben a formában. Olyan, mintha nem is ennek az egérnek a farka lenne.Szegénykék úgy néznek ki, mintha a megmaradt gumikukac-szértiát dugták volna be a hátsójukba...
(Már szerepelt a blogban a FIGLE MIGLE kukac gumicukorja, nézzétek meg, az a színeket leszámítva, pont így néz ki!)



 Sajnos a gyártók úgy gondolták, a fantáziánra bízzák, milyen aromákat használtak. Így csak találgatni tudok. Szerintem egyébként szinte mindegyiknek ugyanolyan íze van. Ez vagy eleve így készült, vagy a zacskóban átvették egymás ízét, azért ilyen. Talán a kékben fel lehet fedezni némi feketeribizlis beütést.
Állaga sokkal jobb, mint a Haribo egereké. Ezt kimondottan élvezet enni. Egyébként finom is, kicsit savanykás.

Összetétel: glükózszirup, cukor, zselatin,citromsav, tejsav, színezők: feketeribizli,sárgarépa,kurkuma.szalfór, citrom,spirulina,paprika,csalán,spenót,aromák, kókzsolaj,méhviasz

Tömege: 200g

Gyártja: Trolli GmbH,Németország,http://www.trolli.de/playmouse225g.php

MÉG TÖBB EGÉR NASI:
 HARIBO
MINNIE EGÉR CSOKITOJÁS

MÉG TÖBB TROLLI:
IGUM

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések