OREO CHOCOLATE:KAKAÓKRÉMES KEKSZ

A sima, fehér -és tejcsokis Oreo után megérkezett a csokikrémes is. És ezzel még nagyon le vagyunk maradva, mert már láttam mogyoróvajasat, mentásat, tripla duplát (fekete-fehér tésztás), rizsgolyósat.
De, mint ahogy ez is, előbb-utóbb eljutnak hozzánk...



Ezüst zacsi maradt, de ezúttal nem kék, hanem barna minta szerepel rajta.


Egy tasakban, akárcsak a többiben, 4 keksz található. Eddig még semmi eltérő nincs. Illata viszont sokkal intenzívebb, nagyon töményen kakaós.  Ez az ízére is igaz, bár csak 6,9% kakaót tartalmaz. Valószínű, hogy a belekevert aroma miatt hat többnek.
Azt kell mondjam, az összes Oreo közül nekem ez ízlik a legjobban. Érdekes módon ezen a só sem érződik. Viszont még mindig zavaró a fog alatt ropogó cukor.


Itt jut eszembe. A megmaradt fehércsokis Oreot, az egyik amerikai oldalon javasoltak szerint, elkészítettem turmixnak (shake-nek). Itt hívnám fel mindenki figyelmét, aki jót szeretne magának, ne kövesse a példámat!


Rettenetes katyvasz lett a végeredmény! A keksz,vízízűen és nyálkásan kiült a tetejére. A többi része pedig nem volt annyira édes, hogy a tejnek kellő ízt biztosítson. Szóval, hagyjuk meg ezt az ínyencséget az amerikaiaknak! Szegények, nem tudják, mi a jó!



Összetétel: búzaliszt, cukor, növényi zsír, zsírszegény kakaópor 6,9%, glükóz - fruktóz szirup, térfogatnövelők,só, szója- és napraforgólecitin, aroma.

Tömege:176 g

100 g 475 kcal, 1 db: 11g: 52 kcal

Gyártja: Mondeléz International , http://www.oreo.eu/country_selector/


OREO HASONMÁSOK EURÓPÁBAN KÉPEKBEN:

GRIESSON BLACK 5 NÉMETORSZÁG



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések