EISPRO PEARL: RASPBERRY-COTTAGE CHEESE: MÁLNÁS-TÚRÓKRÉMES JÉGKRÉM

Ennek a terméknek a körtés változatát már láthattátok. A zacskóját elnézve arra jöttem rá, az volt a fiús változat (zöld), ez a rózsaszín pedig a lányos.





Külsőre ugyanúgy néz ki, mint a párja, de a belseje sokkal szebb ezekkel az élénk rózsaszín csíkokkal, mint a másik a halvány sárgákkal.

Étcsokija isteni! Ezen már a másiknál is megakadtak az ízlelőbimbóim! Míg a körtés kicsit savanykásra sikerült, ez valamivel édesebb. A málna aromákat csak nagyon halványan véltem felfedezni. És amikor  véletlenül felbukkant, máris beelőzött az intenzív étcsoki íze. Összességében engem a natúr túró rudira emlékeztet. Aki azt szereti, ezt is fogja:)

Termék pontos megnevezése: Túrójégkrém és málna gyümölcsjégkrém bevonva ecuadori kakaómasszával készült csokoládéval (29%)

Összetétel: tejsavókészítmény, cukor, kakaómassza, félzsíros túró 7%,málnalé koncentrátumból 4%, málnavelő 4%,növényi zsír, növényi rost, almalé koncentrátumból, glükózszirup,kakaóvaj,vajzsír,emulgálók,stabilizátorok,céklasűrítmény,aromák,vanília kivonat

Tömege:75 g/120 ml

Hxártja: Eispro Kft, Törökbálint

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések