SZERB NASIK 7.:JAFFA MUNCHMALLOW CHOCO: CSOKIS HABLABDA

Ma két "munch"-ot is megismerhettek. Először egy szerbet, a Munchmallowt, majd a Nestlé Munchies nevű nasiját. A "munch" annyit jelent csámcsog,rágicsál,nyammog.

doboz méretei: 15cm*10 cm, 3 cm magas

Doboza alapján igen ígéretes. A reklámját is megnéztem a youtubon. Ugyan egy kukkot sem értettem belőle, de maga az alapkoncepció nagyon cuki! (https://www.youtube.com/watch?v=EJnh1R4vCVA)

Hasonló termékeket már láthattatok a blogban a Cadbury karamellás "mallows"-t és a Lee's kókuszos snowball-t. Míg ez előbbi katasztrófális az utóbbi zseniális volt. Tehát eddig 1-1 a hablabdák állása. (már megint a focinál tartok:))
Kíváncsi vagyok ez a termék merre billenti a mérleg serpenyőjét!



Míg a korábbi hasonló termékek nem voltak külön-külön becsomagolva, itt ezt tapasztaljuk. Mindegyik gyönyörű barna-piros fényes burkolatot kapott.



1 db süti 4*4,5 cm; 2,5 cm magas. körbe mérve 12,5 cm

Illatán nagyon enyhe kakaó érezhető. A hab része szivacsos, nem pihe-puha, elég tömény. A keksz nem ropogós és a csoki sem a külsején. Ha beleharapunk feláll a szőr a hátunkon, vagy ott, ahol van, mert a hab sziszeg, a benne lévő anyagok meg sercegnek a fogunk alatt. Nagyon édes. Csak a legvégén fedezhető fel a kakaós íz, de amikor ez előjön már nem igazán tudjuk élvezni, mert azon vagyunk, hogy az előzményket mielőbb elfelejtsük.

Sajna, ez lehúzza a statisztikát, az ellenfél áll jelenleg nyerésre.:(((

Összetétel: kakaós bevonat 34%: cukor, hidrogénezett növényi zsír, sovány kakaópor, szójalecitin, E476,
cukor, búzaliszt, glükózszirup, hidrogénezett növényi zsír, csoki 2%,zselatin, tojásfehérjepor,színezék,só

Tömege: 105 g, 6 db süti

1 db 17,5 g: 74 kcal
Gyártja: Jaffa DOO Crvenka, Szerbia,http://www.jaffa.rs/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések