GUSTO ITALIANO RICOPERTO MENTA JÉGKRÉM

Eleddig a jégkrémgyártók nem nagyon fedezték fel a mentát, mint összetevőt, pedig, hűsítő komponensként kedvelt a nyári italokban. Bár igaz, hogy csokival kombinálva,  az angolokon kívül,  nem sok ember rajong érte. Az After Eight megkóstolása bennem sem hagyott "kérek még" élményt, viszont a Sedita mentás nápolyija már sokkal meggyőzőbbnek bizonyult.
Lássuk, hogyan működik jégkrém formátumban!




Meglepő módon, nem ét, hanem tejcsokis burkolatott kapott a külseje.


A csoki jó ropogós, de nem olyan vastag, mint amilyennek ránézésre gondoltam. A jégkrémen nagyon halványan érezni a mentát, leginkább csak utóízként, nagyon vizes állagú, így gyakorlatilag jelentéktelen az egész termék, úgy ahogy van. 
Én azt hiszem, nem maradunk le sok mindenről, ha ezt nem kóstoljuk meg.

Összetétel: víz, tejcsoki 25% (belga csokiból),cukor, kókuszzsír, sovány tejpor, glükózszirup,aroma,savópor,mentakivonat, spenót- és csalánkivonat, stabilizátorok, zselésítők

Tömege: 120 ml/85 g

100 g 315 kcal

Gyártja: Gusto Italiano, http://gustoitaliano.hu/fagylaltok.html

MÉG TÖBB MENTÁS ÉDESSÉG KÉPEKBEN:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések