VIVA CHIPS: CHICKEN: SÜLT CSIRKE ÍZŰ CHISP

A VIVA név ismerős lehet. A blogban is szerepelt e márkanéven futó gabonapárna (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/01/vivavanilias-gabonaparna.html), ami igencsak finomnak bizonyult, illetve ez a gyártó készíti az Olla Crunchot (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2013/06/olla-crunch-kakaos-es-csokis.html) is, amely szintén feledhetetlen élmény volt.
Ezek után okkal remélem, hogy a sós termékeik is hasonló színvonalat képviselnek.


Szép méretes zacskóba került ez a chips (26*21 cm), annak ellenére, hogy csak 50 g. Az illusztráción  az egész grillcsirke igencsak imponáló, mellette pedig a comb alakú csipszek nagyon cukik.


Kibontva inkább halakra hasonlítanak a combocskák. Ettől függetlenül nagyon ötletes. Illata tényleg olyan, mint a grillcsirkéé, és az ízében is érződik. Nem túl sós, nem túl fűszeres, nagyon jól el vannak találva az arányok, kellően ropog majd szinte elolvad a szájban és az ízfokozók hatása sem marad meg órákig. Fincsi!

Összetétel: búzaliszt, keményítő, burgonya granulátum, növényi zsír,só, laktóz,maltodextrin,ízfokozók,húspor 0,0005%(:))),fűszerek, aroma

Tömeg:50 g

100 g 546 kcal

Gyártja: S.C. European Food S.A.,  http://www.europeanfood.ro/brands_naty.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések