DOBOZOS NASIK 30.:LINDOR GOLYÓK: CARAMEL ÉS STRACCIATELLA


 A két doboz színe nagyon hasonlít az ír (drapp)- és kókuszkrémes (kék) változatokra. Egyéb tekintetben ugyanolyan, mint a többi Lindor termék.



Karamellás Lindor golyó 16 db

Illata már kibontatlanul is isteni. Határozottan érződik a vaj és a karamellizált cukor. Ízében inkább ez előbbi a domináns, az utóbbi csak nagyon halványan van jelen. Nem édes, és nagyon jól harmónizál a krémet körbe ölelő csokival. Fincsi! Igaz a többiről sem írtam még rosszat. Ezt a terméket úgy látszik nem tudják elrontani:)))

Termék pontos megnevezése: svájci tejcsokoládé karamellel (5,5%) és lágyan olvadó töltelékkel

Összetétel: cukor, növényi zsír, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, sovány tejpor, tejszín por, tejzsír, szójalecitin, ízesítő, árpamaláta koncentrátum, só
Tejtartalom: min.20%, kakaótartalom: min. 32%

Tömege:200g


Az előbbihez képest ebben 17 db golyó van:)) Ennek becsomagolva nem nagyon érezzük az illatát. Kibontva vaníliás tejturmixra és a vajas kekszre emlékeztet.


Az ízét is a vanília és a tejszín határozza meg. A fekete pöttyök kakaóbab-darabok, melyek ropognak, de díszítő funkciójuktól eltekintve, különösebb jelentőségük nincsen. Nem csoda, hiszen az összetétel szerint csak 1% van belőlük. Mondjuk, ha jobban megnézzük, többnek tűnnek.

Aki evett már fehércsokis Lindor golyót, az idézze fel, mert ez pont olyan, csak még pluszban képzeljen oda néhány ropogós elemet.
Természetesen ez is finom, csakúgy, mint a többi!

 Összetétel: cukor, kakaóvaj, növényi zsír, teljes tejpor, sovány tejpor, kakaóbab darabok 1%, szójalecitin, aromák, gumiarábikum

Tömege:200g

Gyártja: Lindt&Sprüngli AG, Svájc -Kilchberg, http://www.lindt.hu/


MÉG TÖBB LINDOR KÉPEKBEN:



MÉG TÖBB LINDT CSOKI BEJEGYZÉS:

EGÉSZ MOGYORÓS
LINDOR KÓKUSZOS ÉS ÍR KRÉMES
LINDOR TEJ-ÉT-FEHÉRCSOKI
LINDT EXCELLENCE PHYSIALIS






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések