NIMM2:SMILE GUMMI JOGHURT


Már a Figle Migle gumicukorban is több gyümölcslé volt (3,5%), mint a nagy átlagban, melyek 1%-ot tartalmaznak, ebbe pedig már 5%-ot tettek!


Kibontva a zacskót egyértelműen nem tudom azt mondani, hogy jó illata van. Savanykás, kicsit érződik a műanyag is, szóval nem éppen kirobbanóan gyümölcsös.
Viszont, szép pasztell színekben tetszeleg  és narancs- és citorm szelet is nagyon guszta. A falevél is jól sikerült, bár nem értem, hogyan kerülhetett ez ide.(?) Nem ismerik a többi gyümölcsöt???


A csomagoláson lévő vicces minták engem is megihlettek. Igaz, az étellel nem szabad játszani, de egyszerűen adja magát, hogy a cikkeket egésszé össze kell rakni. És, ha ez már megtörtént, akkor a többi jön magától:)
Ízben,színben,formában nem egyforma a megoszlás. Hogy pontosan milyen gyümölcsökkel kell találkoznunk, arra nem kapunk iránymutatást, vagy rájövünk magunktól vagy nem.
A banán alakú  egyértelműen felismerhető; banános:)) Kicsit savanykás, nem olyanok, mint általában az agyoncukrozott csokival bevont habos banán szeletek. Nagyon finom és szerencsére ebből viszonylag sokat is adtak.
A kis kerek rózsaszín nekem áfonya. Ez is finom, de sajna ebből csak 2 db van:(
A falevél engem görögdinnyére emlékeztet. Eleinte nagyon kellemes, de fura mellékíze van. (5db)
Meglepő módon az fél eper alakú rózsaszínek grapefruit-szerű ízűek, akárcsak az ugyanilyen citromszeletek is. Itt is van fura mellékíz, talán ennél érződik leginkább.
A narancssárgák narancsosak (ennek pezsgőtabletta íze van), a citromsárga pedig citromos. Ez utóbbi is egészen jó.

A savanykás íz nemcsak a banánosra jellemző, hanem a többire is. Meglepő, hiszen általában a gumicukroknál az a baj, hogy túlzottan édesek. Állagában habosabbra számítottam. Nem olyan, mint általában a Haribo Chamallows termékek. Ezt rágni kell, kicsit gumis is, de nem ragad bele a fogunkba, mint a Mamba cukor. Szóval, leszámítva egy-két mellékízt, ez egy egészen jó termék.


Termék pontos megnevezése: Vegyes gyümölcs ízű joghurtos gumicukorka vitaminokkal

Összetétel: glükóz szirup, cukor, sovány joghurtpor 5,5%, gyümölcslé szőlő, bodza sűrítményből 5%,étkezési zselatin, citromsav, tejsav, pektin, tejfehérje, aroma, csalán-spenót-paprika-kurkuma kivonatok, növényi olaj, méh és karnauba viasz, ,niaciamid, alfa-tokoferol-acetát, k-pantotenát, biotin, kobalamin

 Tömege: 100g 338 kcal

Gyártja: August Storck KG,Németország-Berlin,http://www.storck.hu/hu/brand/












Megjegyzések

Népszerű bejegyzések