DOBOZOS NASIK 34.:LENGYEL NASIK 6.:POMORZANKA: PUZZLE

Úgy látszik, mostanában vonzom a lengyel nasikat.Nem tudom, mennyire van létjogosultsága ennek a terméknek. Gyerekeknek ritkán szoktak dobozos csokit adni. Ettől a gondolattól eltekintve mindjárt látni fogjuk, hogy egy nagyon jól kitalált és kivitelezett édességről van szó.


Talán látható a képen, miért is nevezték el Puzzlenak. A doboz teteje ugyanis nem más, mint egy kirakós játék. Szép, színes, vidám. Nagyon jó hangulatot áraszt!


A doboz hátulja elárulja a tartalmát. Az eper alakú természetesen epres, a masni tejkrémes, a lóhere mogyorókrémes, a negyedik pedig karamellkrémes.


Mielőtt eljutnánk a csokiig, sok meglepetés ér minket. Először is találunk egy kihajtogatható színes papírt, aminek mindkét oldalán a színezéstől a szókirakóig különféle feladatokat lehet megoldani.


Emellett persze a kirakónk is megvan. Ráadásul nem nekünk kell kivagdosni.




Minden fajtából 3-3 db van, összesen 12 db. Illata gyümölcsös.


Mérete: kb. 3,2*2 cm, 1,5 cm magas (masnit mértem, de a többi is ugyanolyan vastag)


A csokijánál egyik sem meghatározó, inkább a krém az uralkodó. Nekem az epres és a mogyorós ízlik leginkább, de a másik kettő sem rossz. Kicsit a kelleténél mindegyik édesebb, de nem élvezhetetlen. Nyilván ezt a gyerekek ízléséhez alakították ki.

Összetétel: krém-csoki aránya 50-50%
cukor, kakaóvaj, tejpor 15%, kakaómassza, pálmaolaj és shea vaj, szójalecitin, kakaópor, aroma

Tömege:120 g

Gyártja: KDC POMORZANKA sp.z.o.o,Lengyelország, http://www.pomorzanka.pl/





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések