SUNNY EPRES JOGHURT SZÍNES CSOKIDRAZSÉVAL


Tegnap is kijutott a színes drazsékból, és ez ma sem lesz másként, annál is inkább, mert ebben a borongós időben nem árt egy kis színt vinni az életünkbe. Ezúttal megnézzük milyen joghurttal kombinálva. Így látatlanba nem sok jövőt jósolok neki. Az eddigi tapasztalataim szerint jobb, ha a csokidrazsét önmagában esszük, de hátha ez lesz a nyerő páros...(???)


Mindenesetre az biztos, hogy bárhol is bukkanjanak fel a színes cukormázzal bevont csokibogyók,  üde színfoltot jelentenek. Ezúttal az alkotók egy helyes napocskával társították őket. Talán azért, mert nekik is a vidámság jut róluk eszükbe.


A doboz kialakítása, mint ahogy azt már megszokhattuk a hasonló termékeknél, két részből áll. Egyikben a joghurt, ami jelen esetben eperízű, másikban a színes csokidrazsék találhatók.


Illata nagyon halovány. Az is inkább savanykás, semmint gyümölcsös. Ízében sem véltem felfedezni az epret. Az állagával sem vagyok megelégedve, joghurtnak ez igen hígra sikeredett. Láthatóan a gyümölcsdarabokat is nélkülözi. A csokidrazséval együtt sem működik, mert mire azt szétrágjuk, addigra elillan a nem túl emlékezetes joghurt és csak édeset és enyhe kakaós ízt érzünk.

Egyedüli értékelhető elem a csokidrazsé önmagában, aminek a belseje kimondottan finom.

U.I: hosszas kísérletezgetés után rájöttem, hogy ha előbb kicsit szétrágjuk a drazsét, utána dobjuk rá a joghurtot, akkor kellemesebb hatást érhetünk el. Tehát ezt, a szokásokkal ellentétben, nem érdemes összekeverni.


Termék pontos megnevezése: Sunnyp epres homogénezett, élőflórás johurt 7% eperrel és 20 g csokoládédrazséval

Összetétel:
joghurt, aroma,eper, glükóz-fruktóz szirup, cukor, sárgarépa-kivonat, saflor,
 csokidrazsé: cukor, kakaóvaj, tejsavópor, kakaópor, teljes tejpor,szójalecitin,fényező-és színezőanyagok, aroma

Tömege: 120 g

100 g 168 kcal

Származási hely: Németország





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések