CADBURY VANILLA, CHOCOLATE MOUSSE SNOWMAN: VANÍLIA ÉS CSOKIHABBAL TÖLTÖTT HÓEMBEREK TEJCSOKIBÓL


A cím hosszabra sikerült, mint maga a nasi:)

Éppen itt az ideje bemutatni ezeket a hóembereket, hiszen közeleg a tavasz!Legalább csoki formájában lássunk, ilyet, ha már a hónak híján vagyunk/voltunk.



A csomagolás színe a már jól megszokott lila, melyen a vaníliás hóember piros, a csokis pedig kék sálat kapott.  A pakk, bár elég kicsi (12,5*5 cm), szépen dudorodik, látszik, hogy van benne valami.


Ezt a cuki tejcsokihóembert rejti. Illata a csokihabosnál erőteljesen kakaós, míg a vaníliásnál csak nagyon mély szippantás után fedezhetjük fel a csokoládé jegyeit, vaníliát pedig egyelőre nem is érezni.


 A hóember háta tiszta sima. Utólag jutott eszembe, hogy a kettőt egymásba kéne tenni és akkor egy teljes, 3 D hóemberünk lett volna...:(


 Láthatjuk, hogy a csokiréteg jó vastag, ugyanakkor a töltelékkel sem spóroltak. A krém puha, de csak a szájban olvad, a kezünk nem lesz tőle maszatos. Selymes, nincs agyoncukrozva és jó kakaós.

Termék pontos megnevezése: tejcsoki tejcsokiízű habtöltelékkel (37%)

Összetétel: cukor, kakaóvaj, tej, pálma és shea olaj, kakaómassza, szójalecitin

227 g csoki 426 ml friss tejet tartalmaz.


A vaníliásnál is megfelelő állagú a krém, de az ízével már annyira nem vagyok elégedett. A tejpor nagyon előtérben van, ami kicsit műanyagos hatást ad neki, míg a vanília egyáltalán nem érvényesül.

Összetétel: tej, cukor, kakaóvaj, pálma és shea olaj, teljes tejpor, aroma, szójalecitin, kakaómassza, sovány tejpor, aromák

Tömege: 30 g

100 g  560 kcal

Gyártja: Cadbury

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések