GUNZ CC AUSZTRIA 5.: MAITRE TRUFFOUT: PRALINÉK







Ismételten praliné következik.Ezúttal mogyoró-, tej- és kávé krémes csokik vannak soron, melyekbe puffasztott búzaszemeket dolgoztak.
Mit várhatunk el egy ilyen terméktől? A csokija legyen finom, a gabonagolyó ropogjon benne, a töltelék legyen jó krémes, ne túl vajas és ne túl édes.

A kávés gömböcök után kíváncsisággal tele megkezdem a zacskó kibontását. Miután ebből a fajtából kisebb nem volt, így bizakodom, hogy ehető lesz, mert ennyit kár lenne kidobni. (300 g).
Az a zacskón keresztül is látszódik, hogy a csomagolás zöld (mogyi), kék (tejkrém) és barna (kávé) színeket kapott.









A különböző ízű csokik nem egyenlő aránban szerepelnek: mogyisból: 8 db, tejesből 4 db, kávésból pedig 9 db,összesen: 21 db praliné.

Kívülről mind a 3 féle egyforma, illata egyenlőre nincs. 

Szétszedve, már láthatjuk a különbségeket és azt is, hogy jó sok gabonagolyót kevertek a krémhez.
A mogyorósnak inkább csokikrém íze van, főként a kakaó dominál benne. A kávés már inkább hasonlít a nevére, elég intenzíven van jelen a kávé íz. Ugyanez mondható el a tejesről is. Mind a háromra jellemző, hogy nem túl édes,nem tömény, jó krémes, és ropogós benne a gabona. A külső csoki ízét egyáltalán nem érezni, de összességében inkább jónak mondható. 

Termék pontos megnevezése: Tejcsokoládé praliné(kakaó min.:28%) töltelékkel és cereália-töltelékkel

Összetevők: cukor, növényi olajok, növényi zsírok, savópor, teljes tejpor (8 %), sovány tejpor (7%), kakaómassza, sovány kakaópor, kakaóvaj, laktóz, mogyoró (4%), kávé (3,5%), cereáliák (3,5%-búzaliszt, kukoricaliszt, rizsliszt, cukor, árpamaláta-kivonat, só)

300 g, 21 db praliné, 860 Ft

MÉG TÖBB MAITRE TRUFFOUT TERMÉK:

ANNE GEDDES CAKE CHOC: BANÁN-DIÓ
CSOKIÁLLATKERT
CSOKIDÍNÓK
EXQUISITE PRALINÉ
LATTE MACCHIATO PRALINÉ
CHOCOLATE STICKS ORANGE
GRAZIA TIRAMISU, AMARETTO

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések