BONGO: MENTÁS-KÓKUSZOS SZELET


A kókuszt, ha valamivel kombinálják, többnyire az ananász, esetleg a rum. Mentával összehozva még nem láttam. Ezért igazán izgalmasnak ígérkezik ez a párosítás.


Nem tudom miért, valahogy kialakult az édességiparban, hogy a kókuszos dolgokat, fehér-kékbe kell csomagolni. (Ld. Bounty, kókuszrudak, Casali coconut balls...stb.)
Tény, hogy ez a két szín jól mutat egymás mellett és itt ügyesen a mentára utaló zöld színt is belecsempészték. Nehéz ilyen kicsi felületre kreatív megoldást találni, de ez nekem tetszik!:)


Az már az első perctől látszott, hogy a csoki romokban van - jah, nyár van-, így nem lehet hirtelen felindulásból nekiesni, óvatosan kell vele bánni, ha egyben akarjuk megcsodálni.


Eddig még semmi izgalmas nics benne.Ráadásul utálom, hogy össze kell maszatolnom magam. Brrrrrr...Nade,a kíváncsiság minden akadályon átlendít...


...és hűűűűűűha! Ez aztán a szín!!!! Zöld kókusz!!!!!!!!!! Nagyon vagány!!!!

Állaga zseniális.Nem az a gusztustalan ragacsos kókuszkrém, hanem valódi kókuszdarabok összeállítva. Emiatt ropogósak és jól harmonizálak a krémes-kakaós, kicsit kesernyés burkolattal.
Nincs agyoncukrozva és a máshol előszeretettel alkalamazott borzalmas kókuszaromát is kihagyták.A menta is érződik rajta, de szerencsére ezt sem vitték túlzásba. Kellemesen megvillan, de egyáltalán nem zavaró. Nem a fogkrém fog elsőre beugrani róla, de még csak azt sem fogjuk érezni, hogy rágógumit eszünk. Inkább tényleg csak azért van, hogy kicsit megbolondítsa az egészet.
Ha a csoki jobb állagú lenne, azt mondanám tökéletes, de így is bátorítanék mindenkit, hogy kóstolja meg, mert ez valóban a szó szoros értemében: igazi csemege!!!

Termék pontos megnevezése: Kókuszos mentaízű szelet étcsokoládé ízű bevonattal

Összetevők: fondan (cukor,víz,glükózszirup),
étcsokoládé ízű bevonat: cukor, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, vaníliakivonat
kókusz 17%, teljes tejpor, pálmamag zsír, cukor, glükózszirup, mentaaroma, invertáz, klorofillinek rézkomplexei, kurkumin

Tömege: 40 g

100 g 495 kcal

Gyártja: Coko Klasik druzstvo, Csehország: http://www.cokoklasik.cz/index.html

MÉG TÖBB MENTÁS ÉDESSÉG KÉPEKBEN:



MÉG TÖBB MENTÁS ÉDESSÉG BEJEGYZÉS:

SIR CHARLES: METNÁS CSOKILENCSE
MILLI MIA: LIME-MENTA KRÉMTÚRÓ
SNEHULKY KARAMELLA
RICOPERTO MENTÁS JÉGKRÉM
BALATON CITROMOS-MENTÁS NÁPOLYI
SEDITA ATTACK MENTÁS NÁPOLYI


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések