BONETTA: KÓKUSZOS SZEZÁMSZELET


Már megint kókusz. Ezúttal szezámaggal kombinálva.

Vannak az életben nagy találkozások. A pirított szezámmag mézzel-cukorral összerakva pont ilyen.
Ehhez semmi mást nem kell adni, így ketten is az álompárt alkotják. Legalábbis számomra, mert imádom:)!!!

De, mivel az édességiparban mindig kell villantani valami újat, hát próbálkoznak.


Szerencsére ennek az elejére tették az összetételt, így rögtön megnyugodhatunk, hogy az az 1,4% kókuszreszelék, amit beleraktak, valószínű nem fogja megbolygatni a tökéletes egységet, így bátran neki is láthatunk...


A zacsiban mindjárt két szelet szezámlacpocska vár, ráadásul szépen feltagolták, hogy könnyebb legyen a fogyasztása. Gyönyörű ez a fényes felület, ami alatt az apró magocskák egymáson tobzódnak a fehértől a sárgán át a barna mindenféle árnyalatában. Hjaaaaaaaa!


Könnyen törik, csak enyhén ragacsos. Annak ellenére, hogy a "ragasztóanyag" a felét teszi ki. Jó ropogós, könnyű rágni és csak minimálisan tapad bele a fogba. A kókusz jelenléte, ahogy az várható volt, teljesen elhanyagolható. A pirított szezámmag erőteljes, jellegzetes íze mellett még csak felsejleni sem tud. Szóval, ez amolyan látszat palettabővítés a cég részéről, lényegében teljesen mindegy, a szimplát, vagy ezt vesszük meg. (Már persze, ha egyébként egy árban vannak!)

Ezt leszámítva tökéletes!


Összetétel: hántolt fehér szezámmag 49%, cukor, glükózszirup, kókuszreszelék 1,4%, aroma

Tömege: 42 g = 2*21 g

1 szelet 112 kcal

Gyártja: Bonetta Bt., Lajosmizse




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések