TÉLI NASIK 29.: LINGA RUMOS-DIÓS SZALONCUKOR
Ma ismét egy angyalkás szaloncukrot fogunk megkóstolni. Ezúttal a Linga rumos-diós változatát.
Csomagolása sok gondolkodásra nem ad okot. A piros-arany mindig nyerő kombináció, remélem az íze is hasonlóan megkapó lesz.
Kibontva láthatjuk, hogy enyhén kifehéredett a bevonó része. Illatát a rumaroma és a kakaópor határozza meg, majd kettétörve a dió is felfedezhető.
Állaga jó puha, de látszik rajta, hogy a dióhoz nem sok köze van a terméknek, az ugyanis csak aroma formájában van jelen. Abból viszont elég jót használtak, mert érződik az íze, akárcsak a rumaroma. Az egésznek Spot szelet hatása van. Itt-ott ebben is ropog a cukor, de azért nem ehetetlen.
Az olcsó szaloncukrok közül eddig még ez a leginkább fogyasztható.
Tömege: 300 g, kb.24 db szaloncukor
Összetétel: fondan: kristálycukor, víz, glükóz
szójaliszt, hidrogénezett növényi zsír, savópor, zsírszegény kakaópor, kálium-szorbát, rumaroma, dióaroma, invertáz
kakaós étbevonó: cukor, hidrogénezett növényi zsír, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, aroma, kristályvanilin
Csomagolása sok gondolkodásra nem ad okot. A piros-arany mindig nyerő kombináció, remélem az íze is hasonlóan megkapó lesz.
Kibontva láthatjuk, hogy enyhén kifehéredett a bevonó része. Illatát a rumaroma és a kakaópor határozza meg, majd kettétörve a dió is felfedezhető.
Állaga jó puha, de látszik rajta, hogy a dióhoz nem sok köze van a terméknek, az ugyanis csak aroma formájában van jelen. Abból viszont elég jót használtak, mert érződik az íze, akárcsak a rumaroma. Az egésznek Spot szelet hatása van. Itt-ott ebben is ropog a cukor, de azért nem ehetetlen.
Az olcsó szaloncukrok közül eddig még ez a leginkább fogyasztható.
Tömege: 300 g, kb.24 db szaloncukor
Összetétel: fondan: kristálycukor, víz, glükóz
szójaliszt, hidrogénezett növényi zsír, savópor, zsírszegény kakaópor, kálium-szorbát, rumaroma, dióaroma, invertáz
kakaós étbevonó: cukor, hidrogénezett növényi zsír, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, aroma, kristályvanilin
Megjegyzések
Megjegyzés küldése