TÉLI NASIK 28.: GLÓRIA SZILVÁS-FAHÉJAS SZALONCUKOR

A tegnap bemutatott Tradition szaloncukor válogatásban már volt egy szilvás-fahéjas. Igaz az marcipánnal kombinálva, itt meg csak úgy magában, de ha legalább olyan finom lesz, akkor nem lesz baj.






A szaloncukrok fényes kék, ezüst végű papírba vannak becsomagolva. Mintaként a zacskón is látható angyalkafej látható.




Elvileg étbevonós, de nagyon halovány, inkább tejcsokisnak tűnik. Illata nagyon kellemes. Gyakorlatilag az összes összetevőt magában foglalja; kakaó, fahéj és szilva keveréke.

Állaga jó puha. Íze eléggé fura. Eleinte nagyon édes, aztán enyhén savanykás. Inkább a fahéjas jelleg dominál, csak ha nagyon koncentrálunk akkor lehet némi szilvás jelleget is felfedezni. Viszont serceg benne a cukor, így tulajdonképpen teljesen mindegy, milyen íze van, mert ez élvezhetetlenné teszi a fogyasztását.

Tömege: 300 g, kb. 27-30 db szaloncukor

Összetétele: fondan: cukor, glükózszirup, ívóvíz, kakaós bevonó min.20%: cukor, részben hidrogénezett pálmazsír, kakaópor 10%, szójalecitin,
szőlőcukor, szójaliszt, pálmaolaj, aroma, fahéj,tejsavópor, kálium-szorbát, mesterséges színezék: indigókék

100 g 397 kcal

Számrazási hely: Magyarország


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések