TÉLI NASIK 24.: TESCO TÖLTÖTT MÉZES PUSZEDLI

Mézes puszedlit egész évben lehet kapni, igaz többnyire csak a cukormázzal bevont töltetlen formáját. Szerintem ezt a Tesco sem kimondottan  karácsonyra dobta a piacra, bár én még csak 1 hónapja fedeztem fel létezését. De, milyen jó, hogy így történt, mert nagyon jól illeszkedik a téli nasik témakörébe! Lássuk, mit rejt a zöld tasak.



A csomagolás eléggé realisztikusra sikeredett. Nem bízzák a fantáziánkra, mit rejt, rögtön betekintést nyerhetünk a tartalomba. Mondjuk elég fura, hogy az összes csillagpuszi "feldobta a talpát".:)))))))



Fényes, illatos, duci csillagok. Szám szerint 14 db. Illata isten; kakaó, méz, fűszerek intenzív kavalkádja.


1 csillag hossza/szélessége: 5,5 cm, vastagsága 1 cm.


A csokiréteg nem túl vastag, de kellemesen kesernyés íze nagyon jól passzol a puha gyömbéres-szegűszeges tésztával. Ennek pedig tökéletes kiegészítője az enyhén savanykás töltelék, amiből ugyan csak 22% van, de többnek hat.

Összességében ez egy nagyon élvezhető termék jól eltalált arányokkal, harmónikus ízekkel. Ára is kedvező, 250 Ft. Soha rosszabbat ennyi pénzért!

Termék pontos megnevezése: Étcsokoládéval bevont puszedli vegyes gyümölcsös töltelékkel

Összetétel: búzaliszt, glükóz-fruktózszirup, cukor, térfogatnövelők, napraforgó olaj, színezék: karamell, só, kakaópor, őrölt koriander, gyömbér, szegűszeg, pimento paprika, vegyes gyümölcs töltelék 22%(alma, feketeberkenye, meggy,szilva, feketeribizli), citromsav, kálium-szorbát, aroma

Tömege: 200 g, kb. 14 db

Származási hely: Lengyelország



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések