LINDT 1.: LINDOR CHOCO BALLS ASSORTMENT: CSOKIGOLYÓ-VÁLOGATÁS


16 db 9 cm átmérőjú golyók 4 féle ízesítéssel, de nem egyenlő arányban elosztva. Ebben a dobozban 4 fekete csokis, 3 fehér csokis, 3 mogyorós és 6 db tejcsokis a megoszlás.


Nekem nem ez az első találkozásom a Lindor golyóbissal. Van ennek tejeskancsó alakú fémdobozos változata is, és volt szerencsém olyat kapni, kb. 3 éve. Igaz abban csak a piros változatból volt. Tisztán emlékszem rá, hogy nem ízlett, mert a krém túlzottan lágy és vajas volt, a csokiréteg körülötte meg vékony. Sokáig nem lehetett élvezni, mert ahogy az ember bekapta már olvadt is szét a szájban és különösebben intenzív íze sem volt, leginkább a vajat lehett érezni.
 Ezt is ajándékba kaptam, egyből át is villantak az agyamon a régi emlékek,  és nem  igazán tudtam lelkesedni érte. 
Dehát ezekben a válságos időkben minden  jobb falatot meg kell becsülni!


Kibontva és megkostólva örömmel tapasztaltam, hogy ezeknek a golyóknak a fala sokkal vastagabb, mint a korábbi változat. Bele lehet harapni és végre van mit rágni rajta. A krém is masszívabb lett, így nem olvad el gyorsan, biztosítva a hosszabb élvezetet. Ráadásul az íze is tökéletesedett, kevesebb vaj, több kakaó. Mondhatni, hogy ez maga a tökéletesség! Kivétel nélkül mindegyik imádnivaló! 

A 16 golyó 200g

Pontos megnevezése: Lindor assorted vegyesdesszert, tej-, ét-, mogyorós- és fehér csokoládékrémmel (44%), töltött csokoládégolyók

Összetétel:cukor, növényi zsír, kakaóvaj, kakaómassza,teljes tejpor, sovány tejpor, vajzsír, tejcukor, mogyoró, szójalecitin, árpamaláta kivonat, aroma, vanília
Kakaótartalom: tejcsoki: 32%,étcsoki: 60%, Tej szárazag. tartalom: 20%

VIDEÓ A TERMÉKRŐL:


LINDOR GOLYÓK KÉPEKBEN:



MÉG TÖBB LINDT:

EGÉSZ MOGYORÓS
LINDOR KÓKUSZOS ÉS ÍR KRÉMES
LINDOR KARAMELL ÉS SZTRACSATELLA
LINDT EXCELLENCE PHYSIALIS

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések