ROSHEN BITTER SWEET: CSOKIKRÉMES DESSZERT FEHÉR BEVONATTAL


A Roshen név nem ismeretlen itthon sem, hiszen a Bonbonetti termékeken gyakran feltűnik, leginkább a hátoldalon. Most azonban saját jogán szerepel, méghozzá a "Bitter Sweet" termékkel.


A csomagolása egyszerű, de mivel az alkalmazott arany szín fényesen ragyog, nem tud észrevétlen maradni a polcokon.


Belsejében a desszertek- igazán praktikusan- egyeni burkolatot kaptak, és szitnén arany színben pompáznak. Erről, meg a végződések fekete-fehér színéről nekem a méhecske jutott eszembe, de lehet hogy csak azért, mert a múlt héten túl sok Majás nasit ettem és enyhén az agyamra ment...
Ennek semmi köze sincs mindehhez, se méz, se virágpor, se tücsök, se bogár nincs benne.(legalábbis a hivatalos összetétel szerint)


Kibontva egy duci fehér bonbon bukkan elő, melynek az oldalán már átsejlik a fekete töltelék. Igazán látványos azonban akkor lesz, amikor kettévágjuk. Tavaly (vagy előtte) teszteltük a Vadász black'n' white szaloncukrát (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2013/12/teli-nasik-vadasz-black-szaloncukor.html), az volt ehhez hasonló.

Illatát érdekes módon még egész állapotban sem a tejpor határozza meg, hanem maga a töltelék, melynek alkoholos-kakaós jellege már most eluralkodik mindenen.
A keserédes(bitter sweet) hatás abszolút érvényesül. Úgy látszik, a fehér réteg csak azért kellett, hogy édes legyen, cserébe viszont a kakaós krémet -melyből érezhetően nem spórolták ki az alapanyagot- valóban keserűnek hagyták. A kettő együtt azonban nagyon élvezetes kombinációt ad. Az enyhén alkoholos beütés pedig tovább fokozza az izgalmakat.
Az állagokat is jól eltalálták. A külső burok kellően vastag, puha, de nem olvad el a kézben. A kakaós krém masszív, de nem száraz.
Nyammi!!!

Összetétel: cukor, zsíros tejpor 30%, pálma-napraforgó-shea-illipe növényi zsírok, kakaómassza, kakaóvaj, szorbitszirup, zsírszegény kakaópor 10%, sovány terjpor, nagy zsírtartalmú tejpor, etil-alkohol, szójalecitin, aroma
csokikrém kakaótartalma 48%

Tömege: 175 g, kb. 14-15 db.

100 g 496 kcal

MÉG TÖBB ROSHEN KÉPEKBEN:

BONNY FRUIT: TENGER GYÜMÖLCSEI ZSELÉ




Még több Roshen bejegyzés:
http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/03/roshen-dessert-cherry.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések