MERCI HEARTS: SZÍVALAKÚ TEJCSOKIK


Bármilyen furcsa, de ez a közismert márka még nem szerepelt a blogban. És rögtön a hagyományos formától (rudacskák) eltérő változattal kezdünk. Ráadásul ezt nem dobozba, hanem zacskóba tették, ami egyébként elég kicsi 15*14 cm.


Mint látjuk, 3 féle csokink van. A kék töltetlen tejcsoki (4 db), a piros csokikrémes (4 db), a zöld pedig mandula-mogyoródarabos. (3 db)





A mandulás illatban annyira nem erőteljes, mint ízekben. A képen is látható, hogy sok darabka került bele, ami határozottan érződik.Ráadásul jó ropogósak, egyáltalán nem avasak. Egy hátránya van, hogy nem pirították meg és én a nyers magokat annyira nem szeretem a csokiban, de attól még ehető. Bár tény, hogy nálam itt inkább a puha, szinte krémes állagú tejcsoki viszi el a balhét, ami ebben szív fromában még koncentráltabban hat, mint a rudacskákban.








A krémes és a sima tejcsokis kívülről ugyanúgy néz ki. Illatban nem egyformák, a tejcsokisnak szinte semmi, de másikon érződik a tejszín és a mogyoró.


Ízében ez a legzseniálisabb (piros). A krém lágy, az összetétel tökéletes harmóniában van. Jó, hogy ebből csak 4 db van, mert különben addig ennénk, amig látunk egyet is belőle!


A sima tejcsokis is kellemes, de az semmi extra. Viszont az állagát itt is jól eltalálták. Kívül masszív, de belül puha.

A Mercit eddig is kedveltem, de ebben a tömörebb formában még rádob egy lapáttal a korábbi élményekre!

Termék pontos megnevezése: Tültütt éás töltetlen csokoládészve tejcsokoládé, pralinékrémes és mogyorós-mandulás ízekben

Összetétel: cukor, teljes tejpor, kakaűvaj, kakaómassza, növényi zsírok, mogyoró 3,1%, laktóz, vajzsír, írópor, dextróz, mandula 1,4%, sovány tejpor, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, só, vaníliakivonat

kakaótartalom: min.32%

Tömege: 100 g, kb. 11 db szív

Gyártja: August Storck KG, Németország, http://www.storck.com/ , http://www.storck.hu/hu/

MÉG TÖBB MERCI:

HÚSVÉTI CSOKIVÁLOGATÁS
HÚSVÉTI CSOKITOJÁSOK
TÉLAPÓ


MÉG TÖBB SZÍV ALAKÚ NASI KÉPEKBEN:







MÉG TÖBB SZÍV ALAKÚ NASI:
GLOBETTI NYALÓKA
PEZ HELLO KITTY
PEZ MINNIE MOUSE
ERBACHER CSOKIS-KEKSZES SZÍVEK
STÜHMER DESSZERT
I LOVE MILKA PRALINÉ
MOGYORÓKRÉMES GOFRI
BONBONETTI

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések