DOBOZOS NASIK 23., LENGYEL NASIK 1.: VOBRO: TEJES ÉS CSOKITALPAS ÁLLATFIGURÁK

Mint írtam, beleszerettem az állatfigurás kekszekbe, így mára is jutott 2 db. Illetve majd meglátjátok, gyakorlatilag egy, mert a két doboz ugyanazt rejti, csak az egyiknek fekete talpa van, másiknak fehér.


A Vobro lengyel cég, ezért ez a fura felirat a dobozon. Bár nyelvtudás nélkül is rájövünk, hogy az afrikai állatkertet szerették volna kekszként megformázni.

Doboz méretei: 19*11 cm, magassága: 4,8 cm

A csomagolás nagyon cuki, reméljük,  a tartalmától is ennyire vidámak maradunk.


Már csak egy celofánzacskó választ el állatkáinktól:)


Végre!Végre!Végre!Ennek a kekszek illata és íze is van! De még milyen! A csokinak igazi kesernyés étcsokis íze van, a keksz maga finom vajas-vaníliás. A kettő együtt maga a fantasztikum. Mindemellett ropogós is. Tökéletes:)))
Ja, az állatokról megfeledkeztem! Abszolút felismerhetőek. Van itt teknős, mókus (mondjuk nem tudom ténylegesen van-e Afrikában, de miért is ne lehetne?), madár, elefánt, oroszlán, bagoly, antilop,hal, majom,sólyom(?).
A dobozon még szerepel a zsiráf, azzal nem találkoztam.

Messzemenőkig ez eddig a leg-leg állatos keksz.

1 keksz méretei: kb.2,8* 2,3 cm, vastagsága:0,5 cm, körméretei:6,5*7 cm (persze ez állatonként valamelyest eltér)


Termék pontos megnevezése: vaj ízű keksz csokoládéban

Összetétele: búzaliszt ,csoki (25%),cukor, hidrogénezett pálma zsír, burgonyakeményítő,szárított tejpor-fehérje, szójalecitin, tojáspor, térfogatnövelő, só,aroma

Tömege:170 g

100g:445 kcal




A fehér talpas keksz doboza részletesebben tükrözi a beltartalmat. A Bialy szó lengyelül fehéret jelent. Ami pedig a tejkrémmel bevont figurákra utalhat.


Hasonlóan az előzőhoz itt is egy zacskóba tették a kekszeket.

...és, mint írtam a felvezetőben, gyakorlatilag ugyanazt a kekszet tették ebbe is, csak ezt fehér masszával kenték be. Ami egyébként cukor és tejpor keveréke. Mivel az alap keksz finom, így nagyon nem tudták elrontani ezt sem. Nekem a kicsit kesernyés csokival jobban ízlett, nem annyira édes, mint ez.

Termék pontos megnevezése: Vaj ízű keksz fehér glazúrban

Összetétele: búzaliszt, fehér csoki-szerű massza:25%: hidrogénezett növényi zsír, cukor, teljes tejpor, tejfehérje-por,szójalecitin, aromák;cukor,tojáspor, térfogatnövelők,burgonyakeményítő,só



Tömege:170g

100g: 431 kcal

Gyártja: Zaklady Produkcji Cukierniczej "Vobro", Brodnica, http://vobro.pl/en

MÉG TÖBB ÁLLATFIGURÁS TERMÉK:
LEIBNIZ ZOO 
CADBURY MINI ANIMALS
DETKI KAKAÓS KEKSZ
VOBRO ZOO KEKSZ CSOKIS, TEJES
TESCO CANDY CARNIVAL GUMMY ANIMALS
YUMI ZOO GUMICUKOR







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések