TESCO CANDY CARNIVAL: GUMMY ANIMALS, COLA FLAVOUR LANCES


Ezek a figurák kísértetiesen hasonlítanak a korábban bemutatott Yumi zoo mix állataira.
Ott is majom, zebra, teve, papagáj és elefánt került a zacskóba, és még a színskálájuk is azonos.

Ennél  a leírás nem ad támpontot, milyen ízeket is kéne éreznünk,  megfejtése ránk vár. Egyszerűen elintézték: Vegyes gyümölcsös ízű gumicukor.

A sötét piros engem leginkább a ribizlire emlékeztet. (Ez a kedvencem. Kicsit savanykás, de kellemes.) A narancsárga narancsos, a bézs színű ananászos. A zöldet nem ismertem fel.Elég fura íze van. Szerencsére abból csak 3-at tettek bele. A citromsárga természetesen citromos. Ez sem százas. Elején kicsit azt éreztem, mintha  a magot is beledarálták volna, kicsit kesernyés, de a végére megszelidül és jó ízt hagy maga után.

Összetétel: glükózszirup,cukor, ivóvíz,sertészselatin, szőlőlé koncentrátum 1%,feketebodza koncentrátum, paraj-és csalán kivonat,paprikakivonat, növényi olaj, aromák, karnaubaviasz

Tömege:100 g

100g 335 kcal




A zacskó tartlama 12 db hosszú barna cukrozott rúd. Igaz angolul a "lance" lándzsát jelent, de arra aztán végképp nem hasonlít.
A három Tescos gumicukor közül ezt vártam a leginkább, mert a Haribo kólás palackjai ízben az egyik kedvencem, viszont az állagát ki nem állhatom, így ritkán veszek. Ebben vélem felfedezni az alternatívát, hiszen ez már első ránézésre is puhábbnak látszik.
...és igen!!!!!! Puhább, bár még nem a pihe kategória, de lényegesebb fogsorbarátabb, mint a Haribo.
Nagyon tetszik még, hogy savanykás, és persze fel lehet ismerni a kóla ízét is.Fincsi!

Összetétel: cukor (35%), glükóz-fruktóz szirup, búzaliszt, almasav,citormsav,dextróz, növényi olaj, karamellizált cukorszirup, aroma,bodza kivonat,aszkorbinsav

Tömege:75 g

100g 65 kcal

AKIT ÉRDEKEL, HOGYAN KÉSZÜL  A GUMICUKOR, ITT MEGNÉZHETI:

MÉG TÖBB TESCO SAJÁT MÁRKÁS TERMÉK:
EGÉSZMOGYORÓS TEJCSOKI 100G
CHARLOTTE DESSZERT
TESCO SZÍNES: CSOKIDARABOS KEKSZ
 TESCO SZÍNES: CITROMKRÉMES KEKSZ










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések