ANGOL NASIK 21.: CADBURY: ROSES



Mára egy igazán impozáns édesség jutott:  A boldogság kék doboza.

S, hogy mit rejt e csoda?Azt egyelőre nem tudjuk, ugyanis elfelejtették ráírni. Az oldalán van egy nagy kép színesbe burkolt nasikról, de, hogy ezek konkrétan milyen fajták, milyen ízűek az talány.




Szín,fény,illat kavalkád. Csoki, karamell meg valamilyen gyümölcs együttesének kirobbanó hatása pillanatok alatt megtölti a teret.


Szerencsére a belsejébn megtaláljuk a tájékoztatót is, így most már tudni fogjuk, mit is eszünk valójában.




A piros trüffeles, amiben apró ropogós elemeket is elrejtettek. Talán mini rizspelyhek, de az is lehet, hogy csak a cukrot nem keverték el rendesen. Egyébként nem lenne rossz, de ez a sercegés zavaró.

A rózsaszín eperkrémes (Strawberry Dream). Sajnos a folyós fajtából, így engem a hideg is kirázott tőle.(Valóban álom, csak a rém változata) Ugyanez a helyzet a narancssárgával (Tangy Orange Creme), ami narancsos . A különbség annyi, hogy ez utóbbin legalább felfedezhetjük a nevére utaló ízvilágot.


A hosszú lila szintén nyúlik, ragad, de ezúttal nem gyümölcskrémtől, hanem karamelltől. Ízre egy fokkal jobb, mint az előzőek, sőt a karamell kimondottan finom. Egy mogyorót is tettek bele, bár ez inkább ront az összhatáson, mert elfelejtették megpörkölni.

A barna v.bordó (Brazilian darkness): a brazil sötétség maga. Ez a név honnan jött nem tudom, talán az étcsokija miatt. De alapvetően ez is karamellel töltött. Ezúttal masszívabb formában, így legalább nem maszatoljuk be újra a kezünket. Kicsit rágós, de az eddigiekhez képest ezt nagyon finomnak éreztem.


Hosszú sárga. (Country fudge): mily meglepő, ez is karamellás. Ez az omlós vajkaramella és az előbbi rágós karamella között van félúton. Ehető, de az előző még mindig a kedvenc.

Hosszú kék (Caramel): Ez állagában a brazil sötétséggel egyező. Ízében kicsit sós, kicsit vajas. Ez akár jónak is mondható.

Citromsárga gombóc (Golden barell): Arany hordó. Aki alkoholos töltelékre vágyik, azt el kell keserítsem, sajna ez is karamellás:) Ráadásul ez is a folyós változat. Így ismét jöhet a kézmosás.
Íze talán mindezt feledtetni tudja, mert ez is finom.


Zöld (Coffee escape): ez a menekülő útvonal azok számára, akik unják a karamellát. Végre ebben krém van. Igaz kávés, de szerencsére az nem intenzív, így a végeredmény egészen élvezhető.

Lila gombóc (Hazelnut Whirl): A krémje szerintem ugyanaz, mint az előzőnek, csak ebbe kávé aroma helyett egy egész mogyorót tettek. Sajna ez is nyers, de azért túl lehet élni.



Összeségében meg kell állapítsam, nem nagy szám ez a csokiválogatás. A 10 féléből 3-4,amivel szívesen találkoznék újra.

Megoszlásuk nem egyforma.A legtöbbet az eperkrémesből adtak 10 db, ezt követi 9-9-9 db-bal a Caramel (kék), Golden barel (c.sárga golyó), Tangy orange (narancssárga golyó), Country fudge 8 db (hosszú naris.), 7-7 db: Hazel in caramel (hosszú lila) és  Signature truffle (piros golyó), Coffee escape (zöld) 6 db és végül 5-5 db Hazel whirl (lila golyó) és Brazilian darkness.


Összetétele: tej, cukor, növényi zsír, kakaóvaj, kakaómassza, sovány kakaópor, tejpor, fehérjepor,szójalecitin, glükóz szirup, aromák, pörkölt mogyoró, brazil dió, só, paprika kivonat, glycerol, szódabikarbóna

Tömege: 826 g (papírral 850g), 75 db nasi

100g 535 kcal


MÉG TÖBB ÓRIÁS DOBOZOS CSOKI:

WAVEL: SWEET PARTY
CELEBRATION 750 G

MÉG TÖBB CADBURY:

CHOMP, CURLYWURLY
BUTTONS,FUDGE
STARBAR
CADBURY FAVOURITES: CRUNHIE,FLAKE,CARAMEL,DAIRY MILK
MINI ANIMALS TUBE OF BISCUITS: CSOKIS TALPÚ APRÓ KEKSZEK

MÉG TÖBB FÉMDOBOZOS NASI:
JACOBSENS: TIVOLI: CSOKIDARABOS KEKSZ
FINEST BAKERY KEKSZVÁLOGATÁS
RAFFAELLO






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések