TIC TAC BRAZIL MÁNIA: MANGÓ-GUAVA ÉS MENTOL-GUARANA ÍZBEN



Igaz, a foci vb-nek vége, de itt maradtak az izgalmasabbnál izgalmasabb limitált kiadású brazil termékek! Ilyen ez a mostani is. A Ferrero honlapján (merthogy ők gyártják) az áll, hogy a Tic Tac-ból több, mint 1 milliárd dobozzal adnak el évente. Én mindehhez eddig 0%-kal járultam hozzá, merthogy egyáltalán nem szeretem. Ennek a doboza viszont megtetszett, és a mangó is ígéretesnek tűnik...


Míg az átlagos Tic Tac 18 g-os, ez annak majdnem háromszorosa, 49 g-os.


A dobozban zöld (mentol) és sárga (mangó) mázas, belül fehér cukorkák találhatók. Ezek, a dobozzal ellentétben, hagyományos méretűek.
Nyilván való, hogy nem véletlenül ezeket a színeket választották, a brazil zászlót szerették volna megidézni. Hasonló termékekben még a kék is szerepel, a Ferrero megelégedett ezzel a kettővel.


Illatát egyértelműen a mentol határozza meg.  A mangóson érződik némi gyümölcsíz, míg a cukormáz le nem olvad, de a végén csak egy savanyú anyag marad belőle.
Viszont nagy pozitívuma, hogy egyáltalán nem mentolos és én ezt maximálisan értékelem.
A zöldnek egyértelműen és töményen mentolos íze van. Nem tudom, hogy a guaranának önmagában milyen íze van. Itt én a mentolon kívül semmi mást nem érzek.

Összetétel: cukor, maltodextrin, gumiarábikum, rizskeményítő, borkősav, citromsav, guarana kivonat, aromék, fruktóz, csomósodásgátló, sáfrány-, spirulina kivonat, menta illóolaj, guava- és mangó por, kurkumin, karnaubaviasz

Tömege: 49 g

Származási hely: Írország

MÉG TÖBB TIC TAC:

popcorn

MÉG TÖBB 2014-ES FOCI VB TERMÉK:
HARIBO TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
HARIBO CHAMALLOWS BRAZIL
HARIBO FAN GUM BRAZIL
FERRERO: DUPLO KÓKUSZOS (RIÓ MESE SZEREPLŐIVEL)
FERRERO YOGURETTE BRAZILIAN SUMMER
PÖTTYÖS GÓLÖZÖN


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések