CASALI COCONUTS: TEJCSOKIS KÓKUSZGOLYÓK


A termék nagyon guszta csomagolást kapott. Világos színe egyből odavonzza a tekintetet.



A zacskóban 18 db viszonylag nagy, 6 cm átmérőjű csokigolyók találhatók. Illatán a kakaó és a kókusz is érződik,de valami fura, műanyagos hatás is belevegyül.


A golyó felépítése: kívül van egy vékony, de masszív csokiréteg. Ez alatt közvetlenül egy elég vastag fehércsokis-tejszínes réteg található, amit a belső nagyon édes, kókusz ízű folyadéktól egy vékony cukorréteg választ el.
Mint látható, az eredeti (piros csomagolású) terméktől annyiban tére el, hogy ebben van még pluszban egy fehércsokis réteg és egyáltalán nincs alkohol benne.

Ízét tekintve nem vagyok maradéktalanul elégedett. Érezhető benne a kókusz, darabos formában is jelen van, bár nem tudom eldönteni, hogy az, vagy a kristályos cukorréteg ropog. Mellékízként is előjön valami nem éppen kellemes. Talán a túlzott tejpor az, vagy a folyékony töltelékben lehet olyan összetevő, ami számomra zavaró. Mindenesetre ez utóbbi, bár csak 10%-nyi, annyira édes, és intenzíven aromásított, hogy az egészre rányomja a bélyegét.

Bár ennek a csomagolása szebb, mint az alap terméké, ízben nekem az jobban bejön.

Termék pontos megnevezése: Drazsé folyékony töltelékkel (10%), tejcsokoládéba (28%) és fehércsokoládéba (33%) mártva

Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kókuszreszelék (5%), kakaómassza, zabpehely, édes tejsavópor, tejcukor, aromák, szójalecitin, gumiarábikum, sellak, E171 színezék, glükóz- fruktóz szirup, só, citromsav, zselatin, búzakeményítő

100 g 494 kcal

Tömege: 100 g

Gyártja: Josef Manner& Comp. AG, Ausztria-Bécs,http://www.manner.com/en/

VIDEO A TERMÉKRŐL:




MÉG TÖBB CASALI:

HABMAJOM
CASALI CRISPIES CRANBERRY: FEHÉR CSOKIVAL BEVONT GABONAGOLYÓ ÁFONYÁVAL
GABONAGOLYÓ TEJCSOKIVAL, BANÁNNAL



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések