BONBONETTI MOMENTS: MOGYORÓS TEJCSOKOLÁDÉ DESSZERT SZÍV ALAKÚ DOBOZBAN



Korábban már megismerhettetek egy "szíves" desszertet a Bonbonettitől. ( Szívek marcipánból). Abban a csokik szív alakúak, itt pedig a doboz. Nagyon formás termék, nem is értem, eddig miért kerülte el a figyelmemet...(?)


 Míg a doboz eleje átlátszó, addig az alja -szívhez illően- piros. Ráadásul szép fényesen ragyog.


Belsejében 10 db, egyenként becsomagolt desszert található. Az ünnepi hangulatot fokozandó, arany színű tálcára tették őket, aminek (a képen nem látszódik),  szintén egy szív van a közepén.



Kibontva, az áradó tecsokis mogyorókrémes illatfelhő hatására egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy nagyokat nyelünk.

Mint látható, a desszertet kívülről egy nem túl vastag tejcsokiréteg borítja, a belsejében pedig található egy egész szem pörkölt mogyoró, melyet apró rizslisztből készült mini golyócskák vesznek körbe, mindez pedig egy adag mogyorókrém kellős közepén található.

Íze zseniális! A mogyorókrém nem tömény, sőt kimondottan selymes. A mogyoró nem avas, kellően ropogós, mely hatást valóban növeli a hozzáadott rizsgolyó.
Egy problámám van vele, hogy a csokiburkolat nem elég kemény, hamar megolvad.
Ezt leszámítva, ez egy jól kivitelezett termék, bátran adhatjuk ajándékként is. Ár-érték aránya is megfelelő. (900 Ft körül)

Termék pontos megnevezése: Mogyorókrémes tejcsokoládé desszert crispyvel (4%) és egész mogyoróval (4%)

Összetevők: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, növényi zsír, pörkölt egész mogyoró, puffasztott rizs crispy (rizsliszt,cukor,só,kakaóvaj), pörkölt mogyoróliszt 11%, laktóz, tejsavópor, sovány tejpor, zsírszegény kakaópor, szójalecitin, aromák
Kakaó szárazag.tartalma min.30%
Bevonatarány 45%

Tömege:121 g, 10 db desszert

100 g 557 kcal

Gyártja: Bonbonetti,http://www.bonbonetti.hu/

MÉG TÖBB BONBONETTI:
CRAZY BEE TÖLTÖTT GUMICUKOR
CHERRY QUEEN PASSION SELECTION
MARCIPÁNOS ÉS CSOKIS-MEGGYES FALATKÁK






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések