PERGALÉ FRUIT COLLECTION: GYÜMÖLCSKRÉMES DESSZERT

A gyártók le se tagadhatnák, hogy ezt a desszertet egyértelműen, mind kivitelezésében mind ízvilágában a nőknek találták ki. Mármint azoknak, akik szeretik a gyümölcskrémes csokikat, mert én speciel nem rajongok értük.



A dobozban 16 db 4 féle  töltött, 8 különböző formájú desszert található. Illata  eléggé intenzív, már kibontáskor felfedezhető a gyümölcsös jelleg.



Belsejébe- egyet leszámítva - kicsit folyékony krémet töltöttek. Elsőre eléggé ijesztő, mert rögtön a borzasztó fondant jut eszembe róla. Már annélkül, hogy megkóstolnám érzem az  agyoncukrozott aromásított förtelmet...
Szerencsére, azonban, leküzdve ezt az előítéletet, amikor beleharapunk, meglepő élményekben lesz részünk.
Talán a narancsosat (barna, nem folyós ) leszámítva - ami inkább csokikrémes - mindegyiknek intenzív, határozottan felismerhető és élethűen gyümölcsös íze van. A fehér citormos, a lila erdei gyümölcsös, a barack/halvány rózsaszín epres.
Egy negatívuma, hogy a csokiburkolat nem ropogós, de összességében egészen élvezhető termékről van szó. Mindemellett a kivitelezése is igazán elegáns.

Töltelék aránya 12%, kv. narancsosat, abban csak 9%

Összetétel:
tejcsoki 55%: cukor, kakaóvaj,teljes tejpor, kakaómassza,sovány tejpor, szójalecitin, aroma
Töltelék: cukorszirup,hidrogénezett pálmazsír, glükózszirup,maltodextrin, tejsavó por, glicerol,gyümölcslé sűrítmény 0,6% (eper,áfonya,citrom,szeder,vadcseresznye), természetes aromák, citromsav,színezőanyagok,só, narancslé por 0,03%,kálium-szorbát

kakaó tartalma: 30%, tejtartalom: 18%

Tömege: 126 g

100 g 492 kcal

Gyártja: AB Vilniaus Pergalé, Litvánia,  http://www.pergale.lt/en/category/news/



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések