SPAR MEGABAR LATTE MACCHIATO: TEJESKÁVÉS PÁLCIKÁS JÉGKRÉM


Imádom ennek a doboznak a színeit és a grafikáját. Azt vettem észre, hogy a Spar saját márkás termékeinek a kivitelezése ugyanolyan gusztusos, vagy még jobb is, mint az egyébként nem saját márkájúaké.



A doboz 3 db egyenként fehér papírba csomagolt jégkrémet tartalmaz.Az előbb dícsértem meg a dizájnt, erre tessék!....a belsejére már nem sok gondot fordítottak:(


Jégkrémeink tejcsokis burkolatot kaptak. Eleinte nálam ez rossz pontnak számított, mert én csakis étcsokival tudom elképzelni ezt a fajta édességet, de rá kellett jönnöm, hogy mivel ez tejeskávés ízesítésű, nagyon is jó választás.

De, vajon miért nevezik "megabar"-nak? Biztos nem a kinézete miatt hívják így, ugyanis ez egy standard méretű ( 9,5*4,5 cm, 3 cm vastag/körbe mérve: 14,5*24 cm) pálcikás jégkrém.


A jégkrém felépítése a burkolat alatt kicsit eltér a dobozon láthatótól; a  világosbarna rész sokkal nagyobb arányban van jelen. Emiatt pedig a sötétbarna csíkok nem tudnak annyira érvényesülni.

A csokiréteg vékony, ám annál ropogósabb, ahogy vágtam, szinte szétpattant az egész felület. Olyan effektet produkált, mintha a befagyott víz felszínbe beleszúrjuk a csákányt és egy jó darabon feltöredezik...

A kávé íze kellemesen érződik, nem keserű, állaga jó krémes, kicsit habos, a cukor aránya pedig tökéletesen el van találva. Abszolút felismerhető a tejeskávés jelleg és a tejcsoki is finom.

Ez egy jól kivitelezett termék!

Termék pontos megnevezése: Kávé ízű jégkrém cappuccinoöntettel (5%), fehér (???)-és étcsokoládé-bevonattal (29%)

Összetétel: sován tej 39%, cukor, kókuszzsír, kakaóvaj, sovány sűrített tej 6%, glükózszirup, kakaómassza, tejszín, sovány tejpor, vajkoncentrátum, tejcukor, zsírsavak mono-és trigliceridjei, szójalecitin, glükóz-fruktóz szirup, zsírszegény kakaópor, karamelles cukorszirup, módosított keményítő, étkezési só, kávékivonat, szentjánoskenyérliszt, guargumi, természetes aroma

Tömege: 177g/270 ml= 3*59 g/ 3*90 ml

100 g 317 kcal, 1 db jégkrém 59g:187 kcal
Előállítás helye: Németország







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések