HITSCHLER: GUMISZÖRNYEK


Ma egy igazán vagány nasival ismerkedünk meg. Annyira cuki ez a nagyítót tartó, két fogú, bárgyú  szörnyike, hogy kedvem lenne megölelgetni a gumicukros zacsit! Na, de azt azért mégse!...

Ami figyelemfelkető még az a 20% gyümölcslé! Az eddigi maximum a Nimm2 Smile termékében volt, 5,5%. Ez a 20 ahhoz képest igen nagy ugrást jelent!


A csomagban 5 féle klasszikus gyümölcs ízű gumicukor található. Hiába, az alkotók úgy gondolták, ha már a formákban fantáziadúsak voltak, akkor ízben már nem kell strapálniuk magukat. Elővették a jól bevált alap aromákat és kész.


A tasakban kissé összeragadtak a szörnyecskék. Nem csodálom, olyan az állaguk, mint a gyümölcskocsonya. Illata nagyon intenzív, leginkább az eper és a meggy a meghatározó.Ha jobban belegondolunk, a szörnyekhez alapból kellemetlen szagokat társítunk, meg, hogy rondák és félni kell tőlük. Ezek itt a kivételek, mert nagyon is illatosak, cukik, és most nekik kell megriadniuk, mert sajnos előbb vagy utóbb, de mindegyik kivégzésre kerül:(((
Eljátszhatjuk a szellem, akarom írni a szörnyírtókat:)))


Akárcsak ízben, formában is 5 féle szörnyike van: 1 békaszerűség, a zacsin látható szörmók, egy Furby-szerűség, egy dinoszauruszra hasonlító és egy bagolyra vagy pingvinre hajazó példány.
Van egy kakukktojás is, egy piros nézgyzet alakú gumicukor. Szerintem ez csak véletlenül keveredhetett ide, de az is lehet, hogy abból nekünk kell kifaragni a saját teremtményünket.(?)



A cukrok színei megegyeznek a gyümölcsök színével, így könnyü kitalálni, melyik milyen ízű. Talán a két pirosnál lehet probléma: sötétebb a meggyes, világosabb az epres.
Mindegyikre kivétel nélkül rá lehet ismerni.Valóban érződik az emelt gyümölcstartalom. Utóízben enyhén savanykás.


Állaga nagyon kellemes, selymes, rágás közben szinte simogatja a szájpadlásunkat.

Összességében ez egy szuper termék, mind kivitelezése, mind az íze tökéletes!!!

Összetétele: glükózszirup, cukor, 20% gyümölcslé-koncentrátum: alma, eper,meggy, citrom,narancs, szőlőcukor, zselatin,  aroma, növényi és gyümölcskivonatok: feketeribizli, sárgarépa, spirulina, bors, növényi olaj, karnauba viasz

Tömege: 175 g

Gyártja: Hitschler International, Németország-Köln,http://www.hitschler.de/en/hitschler





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések