TIBI : TOJÁSDRAZSÉ




Nem rémlik, hogy lett volna valaha is a Tibinek drazsé terméke. (???)
Mindenesetre most van. Ráadásul elég titokzatos, merthogy egy mini átlátszó ablakot sem hagytak a zacskón, hogy bepillanthassunk a tartalmába. Így csak a fantáziánkra hagyatkozhatunk, bár tapasztalatom szerint,  néha jobb, ha nem támasztunk elvárásokat látatlanba, mert annak csak csalódás a vége.
Az M&M's figurára hajazó drazsényulat leszámítva, a csomagolása egészen jól sikerült.
Sőt, a belsejében található, drazsékhoz képest óriásinak számító, tojások is guszták. A színük nem annyira élénk, mint a zacsin,ráadásul  a narancssárgát meg a pirosat is nélkülözni kell.
Szemmel láthatóan itt a zöld a főszereplő, amit egészen addig bántam, míg meg nem kóstoltam.
Ennek a zseléje (Merthogy a drazsé "magja" gyümölcszselé, amit körbeölel egy tejcsokiréteg, a külvilág elől pedig mindezt egy viszonylag kemény, ám ropogós, színes cukorréteg zárja el.)  a zöldalma aromát kapta, míg a rózsaszín epreset, a citromsárga pedig citromosat.
A fő ízhordozó is ez. A csoki alig érződik, a színes cukormáz meg csak dísznek van és pusztán arra jó, hogy a túlzott ropogása elvonja a figyelmünket a többi összetevőről. Ezt leszámítva, összességében, tetszik!


Tömege: 120 g

Termék potnos megnevezése: Tojásdrazsé-alma-eper-citormízű zselédrazsé tejcsokoládé (20%) és színes cukorbevonattal (40%)

Összetétel: cukor, ivóvíz, glükózszirup, kakaóvaj, zsíros tejpor, glükózfruktózszörp, kakaómassza, hordozó anyagok, fényező anyagok, zsírszegény kakaópor, pektin, tejsavópor, citromsav, szójalecitin, színezék, aroma

Gyártja: Bonbonetti Kft. -Magyarország

 KÉPEK:










Megjegyzések

Népszerű bejegyzések