MALTESERS MALTEASTER MINI BUNNY AND EGG




2014-ben egy egész tasakra való mini nyuszink volt. (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/04/maltesers-malteaster-mini-bunnies.html) Most csak egy van, de mellé társult egy méretes tejcsokitojás is. Aminek a dinoszaurusztojás mintázatát nem igazán értem, de végülis mindegy, hogy tyúk vagy dinó, mert a nyúlnak pont egyik tojáshoz sincs semmi köze.
Szóval, a jövében, akár fürjben, struccban vagy kígyóban is gondolkozhatnának a gyártók...
A doboz mintája pont olyan, mint anno a zacsié. Ugyanazok a fák, virágok és színek.
Annak ellenére, hogy az egész mindössze 80 g, elég mutatós a doboza. (15 cm*9,5 cm)
Azonban az is tény, hogy ez a 80 g, szinte teljes mértékben  a csokitojás súlya, hiszen a mini nyuszika kb. 2-3 dkg lehet.(külön nincs feltűntetve)
A nyuszira most nem térek ki, mert az mit sem változott az évek alatt. Ellenben a tojáson meglepődtem, hiszen az szimpla tejcsoki, hiányoznak belőle a "Maltesers jellegzetességek", a malátás töltelék és a ropogós mézdarabkák.
Viszont, mintha a csoki belső falába keretezett fényképre hasonlító valamit szerettek volna megjeleníteni, amiben talán figura is látható. Csak sajna mindez annyira haloványra sikerült, hogy nem igazán lehet kivenni őket.
Önmagában a csoki nem egy nagy szám, igaz töltelékkel sem az. Ráadásul nyállal keveredve tapad a szájpadláshoz és a fogsorhoz.
Mindezektől függetlenül nagyon látványos húsvéti termékről van szó!

Tömege: 80 g

Termék pontos megnevezése: Tejcsokoládé malátás töltelékkel (2%) és ropogós mézdarabokkal (3,7%)

Összetétel: cukor, sovány tejpor, kakaóvaj, pálmazsír, kakaómassza, árpamaláta-kivonat, tejsavópor, laktós és tejfehérje tejsavóból, tejzsír, zsíros tejpor, glükózszirup, shea vaj, szójalecitin, búzaliszt, térfogatnövelők, só, természetes vaníliakivonat.

100 g 536 kcal

KÉPEK:












Megjegyzések

Népszerű bejegyzések