DANONE CITROMOS TÚRÓTORTA KRÉMJOGHURT


Talán meglepő, de Danone sem szerepelt még a blogban. Viszont a sütemények csokiba, joghurtba, cukorkába, jégkrémbe...stb. álmodását nagyon izgalmasnak tartom, így nem kérdés, hogy ennek itt a helye.


Sötétkék fehérrel...már a doboza alapján szimpatizálok ezzel a joghurttal. És akkor ezt a csupakrém tortát még nem is említettem.....Mmmmmm valóban csábító, ahogy az rá is van írva. Igaz, az is ott van, hogy "újra"...Ezek szerint ez a széria már korábban is piacon volt. Számomra  az újdonság erejével fog hatni.



Illatában a sült tészta és a joghurt keveredik, a citrom még annyira nincs előtérben. Első ránézésre nem látszódik, de viszonylag sok piskótadarabkát rejt. Ráadásul -végre- gondot fordítottak arra is, hogy ne csak úgy benne legyen - ha, már ráírták a dobozra-, hanem megfelelő állagot és ízt is kapjon. Puha, de nem szétázott, lehet rágni, és a víz íze helyett ezúttal kellemes citromot érzünk, ha találkozunk vele. A joghurton is érződik a kellemes citromos íz, de éppen csak annyira, amennyire kell. Nem savanyú, és -bár nem könnyű feladat-, de a cukor mennyiségét is pont eltalálták.
A süteményes jelleg is abszolút érezhető. Igaz, nekem -annak ellenére, hogy egy-két túrógöbbel is találkoztam-, nem a túrótrota, hanem a citromszelet jutott róla eszembe.
Mindezek mellé még jó krémes is.
Az eddig kóstolt süteményekre hajazó joghurtok közül ez -eddig- mindenképpen az első helyen van!




Összetétel: tej, tejszín, citromos készítmény 12% (16% citrom, morzsolt piskóta 9%-búzaliszt, tojás, burgonya-és kukoricakeményítő, só-, cukor, glükóz-fruktóz szirup, módosított keményítő, aroma, trinátrium-citrát, citromkivonat, sáfrányos szeklice, sovány tejpor, élő joghurtkultúra

Tömege: 125 g

100 g 107 kcal

Gyártja: Danone Kft., Magyarország



HASONLÓ TERMÉKEK:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések