TÉLI NASIK 17.: TROLLI PINGUMMI: PINGVINES GUMICUKOR


Tegnap az Északi-sarkon jártunk, most pedig dél felé vesszük az irányt és meglátogatunk egy pingvincsoportot.



Már a gumicukor zacskójából is kitűnik, hogy a "hagyományos" pingvin külsőt feldobták némi rózsaszínnel és kékkel, ne legyen olyan lehangoló a fekete-fehér színösszeállítás.


Ebben az állapotában még elég furák a madárkáink, de illatuk eléggé intenzíven feketeribizlis.


Így már sokkal cukibbak. Színesből nagyjából ugyanannyi van, mint fekete-fehérből. Érdekesség képpen pedig egy kék fejű fekete szárnyú és egy kék szárnyú fekete fejű "mutáció" is bekerült a csapatba. Kidolgozásuk felismerhetőre sikerült, igazán jól mutatnak együtt.


A pingvinek felépítése többnyire habcukor, de nem a legkönnyedebb, szájban egyből szétolvadós fajtából, ezt biza rágni kell egy darabig.A lábacska és a csőr, pedig sima, különösebb ízzel nem bíró, de egészen barátságos állagú gumicukor.

A Trollinál sajna jellemző, hogy nekünk kell rájönnünk, az összetételre és saját ízlelőbimbóinkra hagyatkozva, hogy  milyennek is készítették valójában. Én a feketét egyértelműen feketeribizlinek gondolom, a rózsaszín eper, a kék pedig meghatározhatatlan. Ízüket azonban itt-ott igen erőteljesen áthatja a citromsav, így felhőtlenül nem lehet élvezni az elfogyasztásukat.

Ez a gumicukor egyértelműen a szebb, mint jobb kategória.

Összetétel: glükózszirup, cukor, zselatin, citromsav, aromák, paprika és kurkuma színezék, növényi szén, karmin, brillant kék, kókusz- és pálmaolaj, méh-és karnauba viasz.

Tömege: 175 g

Gyártja: Trolli GmbH, Németország,http://www.trolli.de/


MÉG TÖBB TROLLI GUMICUKOR KÉPEKBEN:

PLAYING MOUSE: EGEREK




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések