RITTER SPORT FEHÉRCSOKI JOGHURTHABBAL




Idén a Ritter a tavaszi kollekcióját a hasonló időszak 2014 és 15-ös darabjainak visszahozatalával oldotta meg. A krémes-kekszes (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/04/ritter-sport-cookies.html) 2014-ben került először a polcokra, a vaníliás-málnás (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/05/ritter-sport-haselnuss-cookies-es.html) pedig 2015-ben.
Ellenben ez a joghurthabos változat újításnak tűnik, legalábbis a blogban biztosan nem szerepelt még, így most ezt fogjuk közelebbről megnézni.




Kibontva ér némi meglepetés. A 16 kis kockákat ezúttal 9 óriásira cserélték. Ez biztató kezdet. Nyilvánvaló, hogy jó sok töleléket rejtenek! Illata nem túl intenzív,de szerencsére ők sem estek abba a hibába, hogy savanyú tejporos bűz áradjon belőle. Kellemesen visszafogott vaníliás jellege van.
A csoki talpa és a burkolat is kellően vastag, szépen megvédi a pihe-puha krémet.


Zseniális állagok talákoznak! Annak ellenére, hogy a csokiréteg vastag, krémesen olvad szét a szájban, a töltelék pedig tényleg habkönnyű; kicsit megsimogatja a nyelvünket és szájpadlásunkat és már tova is tűnik.
Ízekkel már annyira nem vagyok megelégedve. A fehércsoki önmagában jól sikerült. Nem túl édes, kicsit vaníliás. Ezt jól kiegészíthetné az enyhén savankány joghurtkrém, de valahogy a kettő együtt nekem nem jön össze. Kb. olyan az íze, mint a látványa, fehérben-fehér annyira nem mutatós.
Nem rossz, de nem egy hűha élmény.



 Termék megnevezése: Joghurtízű fehércsokoládé habosított joghurtkrémmel (40%) töltve

Összetétel: cukor, sovány joghurtpor 18%, pálmazsír, kakaóvaj, teljes tejpor, vajzsír 2%, szójalecitin, természtes aroma

Fehércsoki kakaószárazag tartalma min. 25%, tejszárazag. tartalma min. 22%

100 g 586 kcal





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések