MAKEDÓN NASIK 1.: PEROTTI: TÖLTÖTT CROISSANT


Perotti mogyorókrémmel és eperlekvárral töltött croissant. 
Milyen elvárásaink lehetnek egy töltött croissanttal szemben? Legyen jó lágy a tésztája, legyen benne sok töltelék és persze nem árt, ha az íze is jó!

A csomagokból ezel a kiflik kerülnek elő. A felső a lekváros, az alsó a mogyikrémes.
Az illatuk igazán ínycsiklandó, a karamell, vanília és a citrom illat keveredik. Egy kicsit talán sötétebb a kelleténél, de ettől még lehet finom...

Ha megnyomkodjuk őket akkor kellően puhának tűnnek.

Most pedig megnézzük, mennyi tölteléket tettek bele.

Ez a mogyorós. Mint ahogy látható, nem vitték túlzásba a mogyorókrémet. Minimálisat tettek a két csücskébe és középre is csak egy pici jutott.

  
Az epresen is látszik, hogy a töltelékkel itt is spóroltak. 
Azon túl, hogy a töltelék nem elég, a közepén a tészta is ki van száradva. A lekvár kellemesen savanykás, de semmi eper íze sincs. A mogyorókrémen sem lehet felismerni a mogyoró ízt.
Az egész kifli meghatározója az erőteljes citrom aroma. Ez már csak azért is érdekes, mert az összetételben csak vanília aroma szerepel...(???)

Összességégben nem olyan borzalmas ez a termék,de inkább mástól hízzunk!

Származási hely: Makedónia, 55 g, 80 Ft

MÉG TÖBB CROISSANT KÉPEKBEN:

GUSPARO OLASZORSZÁG: MEGGYES:


MÉG TÖBB CROISSANT BEJEGYZÉS:
BERRY: KAKAÓ+VANÍLIAKRÉMES

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések