AUCHAN SAJÁT MÁRKÁS SZALONCUKROK: MARCIPÁNOS, KÓKUSZOS ÉS VAJKARAMELLÁS

 


  

 


A sorozatból hiányzik még a zöld almás és narancs-citrom zselés,  de mivel én nem szeretem alapból ezeket, direktbe nem veszek egy egész zacsival. Ha válogatás lenne, megkóstolnám, de ez most lemarad.

A kedvencemmel kezdem, ami a marcipános. (fényes sötétpiros papír ezüst csillagokkal) Messze ez a legjobb az összes közül. Sőt, kimondottan finom. Nem túl édes, nincs agyontolva keserű mandulaaromával és még az állaga is jó. 

A második helyre nálam a kókuszos (fényes ezüst papír minta nélkül) került.  Ami szintén nem lenne rossz, mert az állaga jól sikerült. Vannak benne kókuszdarabkák, mégsem túl száraz, viszont nagyon-nagyon édes. Igaz a cukormentes kávémmal egészen ehető volt, de azért nem ártana, ha önmagában is megállná a helyét.

Végére maradt a vajkaramellás (arany papír arany csillagokkal), aminek konkrétan se íze se bűze. Ráadásul a cukor is ropog benne. Ez nagyon nem jött be!

A zacskókon nincs feltüntetve, ki gyártja az Auchan számára ezeket, mert akkor értelemszerűen a gyártó márkázott termékét sem kéne megvenni, ha nem szimpi...

Tömeg: 350 g








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések