CHOCEUR MOZART GOLYÓ




A Choceur csokikért nem igazán rajongok, ez viszont bejött. Mind a csomágolását, mind pedig az ízeit tekintve meg vagyok vele elégedve.
Sőt, ennek a mogyorókréme egyenesen zseniális. Míg általában a hasonló termékekben Nutella hasonmásokkal próbálkoznak, ez egyedi aromákkal bír.

Nagyon intenzív pörkölt mogyoró íze van, szinte olyan mintha az utolsó pillanatvan kapták volna le a tűzről, amikor már szenesedésnek indult volna. Ennek ellenére egyáltalán nem keserű.
A cukor arányát is jól eltalálták benne. Nem annyira édes, mint az előbb említett mogyorókrém.

A marcipán ízt is érezni. A pisztáciát nem, viszont látványban - bár elég halványat - megjelenik.

Csak a csokival van bajom. Nem ropog, épphogy csak bevonja a felületet, ráadásul sok íze sincs. Igaz, nem annyira gagyi, hogy beleolvadjon a tenyerünkbe, amint kézbe vesszük.


200 g 10 golyót tartalmaz. Míg a Mozart golyók többsége arany papírt kap, ez ezüstben szikrázik, akárcsak az őspéldány. (https://en.wikipedia.org/wiki/Mozartkugel)


 1 db mérete: talpátmérő: 4 cm, körbe mérve: 9,5 cm - megelehetősen méretes példány, nem ajánlott egyszerre betuszkolni a szánkba...


Az állaga éppen jó. Nem túl krémes és nincs kiszárítva.

A töltelék arányai: marcipán 31,5%, mogyorónugát 10,5 % - Ez sokkal többnek hat! -, pisztáciamarcipán 20,5 % - Duplaannyi, mint a mogyikrém, mégsem érződik.(???), étcsoki 18,75% és tejcsokibevonat is van ugyanennyi...(???)

Összességében ez a jobb Mozart golyók közül való!

Összetétel:




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések